Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mükemmel Bir Video Dönüştürme Programı: Wondershare UniConverter Ultimate

Mükemmel Bir Video Dönüştürme Programı: Wondershare UniConverter Ultimate

Mükemmel Bir Video Dönüştürme Programı: Wondershare UniConverter Ultimate
Karşılaştığınız her tür problem için piyasada mevcut olan yazılımlardan, doğru olanı seçmek, istenen sonucu sorunsuz bir şekilde elde etmek için önemlidir. Yani medya dönüşümünü ve diğer görevleri kolaylaştıran bir araç arıyorsanız, Wondershare UniConverter tam da doğru yazılımdır. Daha önce bu programın ismi Wondershare Video Converter Ultimate idi, şuan yeni ismiyle anılmaya başlandı. Size yazının devamında bu muhteşem video dönüştürme yazılımının özelliklerinden bahsedeceğiz.


Bu araç, tüm medya dosyalarınızı video, ses ve görüntüler dahil hemen hemen tüm formatlarda dönüştürme konusunda uzmanlaşmıştır. Yalnızca yerel dosyalar değil, programın dönüştürme görevi için doğrudan bir cihazdan medya dosyaları eklemek mümkündür. Desteklenen ek özellikler arasında video düzenleme, sıkıştırma, DVD ve Blu-ray disk yazma, 1000'den fazla siteden video indirme, mobil cihazlara video aktarımı ve diğerleri sayılabilir. Yazılım, Windows ve Mac sistemlerinin en son sürümlerinin tümüne kolayca yüklenebilir. Yazılım ekibi hakkında ilginç bilgiler almak için https://youtu.be/h4QPxO7rvLI videosunu izleyebilirsiniz.

Wondershare UniConverter'in Özellikleri
Geniş format desteği:
 
Wondershare yazılımının asıl görevi, her tür medya dosyanızın istediğiniz formata dönüştürülmesini sağlamaktır ve bu da orijinal dosya kalitesinden ödün vermeden gerçekleştirmeyi amaçlar. Yazılım, dönüştürme için video, ses ve görüntüler içeren 1000'den fazla formatı destekler. Video dosyaları kolayca MP4, AVI, MKV, FLV, F4V, 3GP ve diğer birçok biçime dönüştürülebilir. Tüm codec tipleri de program tarafından desteklenir. Dosya formatlarına ek olarak, Wondershare UniConverter, videolarınızı iPhone, iPad, Android cihazlar ve aynı zamanda YouTube, Vimeo, Instagram ve Facebook gibi platformlar için de dönüştürür.
Dönüşüm için yazılım tarafından çeşitli ses ve görüntü formatları da desteklenir. Bu formatlar MP3, M4A, AAC, WMA, WAV, OGG, MPA, JPG, PNG, BMP, TIFF, GIF gibi sayılabilir.

30 kat daha hızlı dönüşüm:
Yazılımın en yeni APEXTRANSTM teknolojisi, herhangi bir kod çözme olmadan dosyayı dönüştürür ve bu sonuçları kalite kaybı olmadan dosyalarda yeniden kodlar. Yazılımın varsayılan konfigürasyonu, ayarlanabilir ve aynı zamanda kişiselleştirme seçeneği de vardır.

Multi-core optimizasyon desteği:
Wondershare UniConverter, diğer yazılımlara kıyasla 30 kat daha hızlı dönüşüm hızı sağlayan NVIDIA CUDA, NVENC ve Intel HD Graphics'i destekler. Ek olarak, yazılım aynı zamanda çok çekirdekli işlemci için optimizasyonu da destekliyor.

Kullanım kolaylığı:
Wondershare UniConverter kullanarak medya dosyalarının dönüştürülmesi, sisteminizdeki dosyaları hedef formatı seçerek girmeniz ve son olarak da dönüştürme işlemiyle başlamanız gereken çok basit bir iştir.
Medya dosyalarının yanı sıra, yazılım çok çeşitli ek işlevleri de destekler. Bu ek özelliklerden bazıları aşağıda listelenmiştir.

Videoları DVD'ye yazma:
Wondershare UniConverter mükemmel bir DVD yazıcı aracı olarak çalışır. DVD ve CD'lerinizdeki videolar, bir dizi cihazda oynatmak için yüksek kaliteli dijital ortamlara çıkarılabilir. Ayrıca gerekirse, sisteminizdeki video ve diğer dosyalar, fiziksel kopyaya erişebilmek için DVD veya Blu-ray disk üzerine yazılabilir. ISO dosyalarına yazma da desteklenmektedir.

10.000'den fazla siteden video indirme:
Wondershare UniConverter, YouTube, Facebook, Vimeo, Instagram, Dailymotion ve diğerleri gibi popüler siteler de dahil olmak üzere 10.000'den fazla siteden video indirmeyi destekler. Bu sitelerden ses dosyası indirme araç tarafından kolaylaştırılmıştır. YouTube videoları söz konusu olduğunda, altyazı dosyaları bile indirilebilir.

Video indirmeye ek olarak, yazılımla birlikte kayıt seçeneği de mevcut. Böylece, video indirme için desteklenmeyen siteler için gereken içeriği kaydedebilirsiniz. Skype videosu ve gerçek zamanlı sesli diğer masaüstü etkinlikleri, yazılım kullanılarak kaydedilebilir.

Video düzenleme:
Wondershare UniConverter, dosya özelleştirmesi için kullanılabilecek eksiksiz bir düzenleyici ile birlikte gelir. Editör kullanarak videonun istenmeyen kısımlarından kurtulabilir, gerekli olmayan kısımları kırpabilir, filigran ekleyebilir, özel efektler ekleyebilir ve diğer işlevleri yerine getirebilirsiniz. Video düzenleme, çıktı dosyasının kalitesini etkilemeden yapılır.

Wondershare UniConverter’ın temel özelliklerine genel bakış:
• Dönüşüm için 1000'den fazla dosya formatını destekler
• Video indirme için 10.000'den fazla siteyi destekler
• Masaüstü ekran etkinliklerinin yüksek kalitede kaydedilmesini sağlar
• Kalite kaybı olmadan boyutu küçültmek için videoları sıkıştırır
• Videoların meta veri bilgilerini düzenlemeye izin verir
• Video ve fotoğraflardan GIF animasyonları oluşturmayı kolaylaştırır
• Videoların VR formatına dönüştürülmesini sağlar
• DVD ve CD içeriğini MP4, MOV ve diğer popüler formatlarda dijital ortama dönüştürmenizi sağlar
• DVD kopya oluşturmanıza izin verir (Mac sürümü)
• CD'ye müzik yazmayı sağlar
• Kolay ve kullanıcı dostu arayüz
• Videoların TV'de yayınlanmasını sağlar
• Kayıpsız kalitede süper hızlı dönüşüm hızı
• Dönüştürme işleminden sonra iTunes arşivine video ekleme seçeneği
• Kırpma, kesme, filigran ekleme gibi işlevleri destekleyen eksiksiz video düzenleyici
• Windows ve Mac işletim sistemi desteği

Kullanılabilirliği ve Ücretsiz Sürümü
Wondershare UniConverter yazılımını resmi sitesinden indirebilirsiniz - https://videoconverter.wondershare.com

Wondershare UniConverter yazılımı ücretsiz bir deneme sürümüyle birlikte gelir, böylece yazılımın arayüzü ve işleyişi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Çıkış dosyası gibi ücretsiz deneme sürümüyle ilgili orijinal dosyanın 1/3 boyutuyla sınırlı olacak birkaç sınırlama vardır,çevrimiçi sitelerden video indirmek için yalnızca 5 dosyaya izin verilir, medya dosyalarının akışı 5 dakika ile sınırlıdır, ücretsiz teknik destek ve yükseltme için seçenek yoktur.
Bu nedenle, bu sınırlamaları önlemek ve yazılımın sorunsuz çalışmasını sağlamak için, gerektiğinde 1 yıl veya ömür boyu planı satın alınabilir. Yazılımı satın aldığınızda ömür boyu ücretsiz güncelleme yapabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English