Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Muhiku’dan Hediye Aldım Bir Tane, Eve Geldim Bin Tane!

Muhiku’dan Hediye Aldım Bir Tane, Eve Geldim Bin Tane!

 

 
İnsanlar ikiye ayrılır: Bir tane ama pahalı hediyeden hoşlananlar, küçük küçük farklı hediyeler almaktan hoşlananlar. Bu yazıda bahsedeceğimiz Muhiku, ikincisinden daha çok hoşlananlar için bulunmaz bir internet sitesi. Uygun fiyatları ve birbiriyle uyumlu ürünleri ile hediye kutusu fikrini bir adım öteye taşıyor. Normalde kendiniz yapmak istediğinizde çok uğraşmanız gerekirken bu internet sitesi sayesinde çok pratik bir şekilde harika kutular tasarlayabiliyorsunuz. Tabii, sitede mevcut hazır hediye setleri de var. Onları da değerlendirmek isteyebilirsiniz. Fakat bizce en eğlencelisi kutuya girecek her ürüne sizin karar verdiğiniz “Kendi Kutunu Yap” sayfası. Yazının ilerleyen kısımlarında bu sihirli sayfa sayesinde sevdiklerinize nasıl sürprizler yapabileceğinize ayrıntılı olarak değineceğiz.

 
Genellikle yakından tanıdığımız ve çok sevdiğimiz insanlara özel günlerinde birçok hediye vermek isteriz. Sevebileceklerini düşündüğümüz irili ufaklı incik-boncuk, çikolata, kalem, defter, kupa gibi ürünleri alarak bir hediye kutusunun içerisinde birleştiririz. Bu tarz sürprizlere bayılan birçok insan var. Hele ki kutunun içerisine konulan kırpık kağıtlar aralandıkça hiç beklenmedik şeyler çıkmaya devam ediyorsa karşımızdaki insanın böyle bir sürprizden etkilenmeme ihtimali yok!
 

Bir kutu içerisinde pekçok farklı sürpriz hediyenin bulunduğu kutular yalnızca Türkiye’de değil, tüm dünyada çok popüler. Bazı şirketler aylık belirli bir ücret karşılığında her ay abonelerine böyle kutular gönderiyor. Türkiye’de bu konsepti en iyi şekilde uygulayan şirketlerden biri Muhiku. Kitap, çay ve kahve başta olmak üzere abonelerine farklı ülkelerin lezzetlerini ve farklı kitapları deneyimleme imkanı sunan şirket, şimdilerde abonelik sisteminden çok, aynı fikrin hediyeleşme alanında uygulanması için çalışmalarını sürdürüyor.
 

Muhiku’daki Hediye Kutusu Seçenekleri

 
2018’deki kuruluşundan bu yana farklı hediye kutusu seçenekleri ile çok geniş kitleleri mutlu etmeyi başaran bir sistem kuran Muhiku’da çevrenizdeki herkese uygun bir kutu bulabilirsiniz. Sitede en yakın arkadaşınıza, annenize, ablanıza, öğretmeninize alabileceğiniz çok farklı alternatifler bulunuyor. Şu anda normal olarak daha çok kadınlara yönelik ürünler bulunsa da erkekler için de başarılı setler hazırlamışlar. İnsanların alışkanlıklarına ve beğenilerine göre kendilerini sürekli güncel tuttuklarından yola çıkarak ilerleyen zamanlarda erkeklere yönelik çok başka ürünleri de bünyelerinde toplayacaklarına şüphe yok.

 
İçinde bulunduğumuz dönem itibarıyla insanlar daha çok online alışverişe yönelmiş durumda. Ev ihtiyaçlarının bile büyük kısmını marketlere girmeden internet ortamında gidermeye çalışan kişiler, sevdiklerine hediye ararken de mağaza mağaza gezmektense güvenilir online siteler üzerinden alışverişlerini yapmak istiyorlar. Bu anlamda Muhiku çok büyük nimet. Kullanışı da kolay olduğu için internet alışverişine hakim olmasanız bile kolaylıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz. Sitenin menüsü sayesinde hediye almak istediğiniz kişiye ve özel günlere göre filtreleme yapabiliyorsunuz. Böylelikle sitede karşınıza duruma uygun ürünler ve kutular çıkıyor. Siz de onların arasından seçim yapabiliyor, dilediğiniz kutuya eklemeler yaparak bütçenize göre içeriği düzenliyebiliyorsunuz.
 

Muhiku'nun en keyifli yönlerinden biri kendi hediye kutunuzu tasarlayabiliyor oluşunuz. Kategorilere böldükleri ürünlerden ilginizi çekenleri sepetinize eklediğinizde tüm seçimleriniz özel bir hediye kutusunun içerisine konularak gönderiliyor. Üstelik bu kutuya eklemek istediğiniz bir mesajınız veya notunuz varsa onu da şık bir not kartına basarak siparişinize ilave ediyorlar. Hediyeleşme alanında ismini geniş kitlelere duyuran şirket, kağıt fatura kullanmadığı için içiniz rahat olabilir. Fatura yalnızca elektronik ortamda, email olarak sizinle paylaşılıyor. Kısacası karşınızdaki kişinin fiyatla alakalı bir bilgiye erişebilme ihtimali yok.

 
Peki sevdiklerinize seçebileceğiniz sürpriz hediyeler arasında neler var? Çeşit çeşit kitaplar, mandala boyama kitapları, DIY (do it yourself) deneyim setleri, kalem ve defterler, kahveler, çaylar, bakım kremleri, peeling ve maskeler, çerçeveler, mumlar… Yani hem kadına hem erkeğe hediye kutusu hazırlamaya uygun, geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.
 

Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlama

 
Sistemin nasıl işlediğini kısaca anlattığımıza göre şimdi çoğu kişinin zorlandığı sevgiliye hediye seçme konusuna gelelim. Sevgiliye hediye kutusu hazırlamak istediğinizde size romantik bir seçim yapmanıza yardımcı olacak çeşitli ürünler sunuluyor. Mesela kalp şeklinde metal kutuya sahip, içerisinde gül şeklinde sabunlar bulunan set kız arkadaş için benzersiz bir seçenek. Pandemiyle birlikte hayatımızdaki yerini sağlamlaştıran sabunların böyle farklı bir formda, gül bahçesiymişçesine karşımıza çıkması çok hoş bir jest olacaktır. Bunun yanı sıra kalpli kutu da ilerleyen dönemlerde kız arkadaşınız tarafından toka, küpe, oje muhafaza etmek gibi farklı amaçlarda kullanılabilir.

 
Kahve içmeyi seven bir sevgiliniz varsa çok şanslısınız çünkü sitede farklı tat notalarına ve farklı sertlik derecelerine sahip son derece kaliteli filtre kahveler mevcut. Birlikte deneyimleyebileceğiniz ve favori kahvesini bulmakta yardımcı olabileceğiniz setleri tercih edebilirsiniz ya da kendiniz hazırlayabilirsiniz. Böyle bir hediye kutusu kız arkadaşa da erkek arkadaşa da uygun olacaktır. Yanına eklemek istediğiniz ürünlerle cinsiyet ayrımını da belirgin hale getirebilirsiniz. Örneğin erkek sevgiliye hediye alıyorsanız kahvelerini içebilmesi için siyah kupa tercih edebilir, bayan sevgiliye hediye alıyorsanız üzerinde pembe yazıları olan bir kupa tercih edebilirsiniz.

 
Erkek sevgiliye yönelik olarak koyu renklerde bardak, French press, su şişesi, çorap seçerek bir kutu oluşturabilirsiniz. Kitap, kahve ve hediye notunuzu da eklediğinizde sevgilinize mutluluk garantili bir hediye vereceğinize eminiz. Tüm bu kutular Türkiye’nin her bölgesine gittiği için teslimat konusunda endişe duymanıza da gerek yok. Siparişinizi verdiğinizde hızlıca sevgilinize teslim edilecektir.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English