Son Dakika Haberler

Modern Yatak Odası Seçim Rehberi
Modern Yatak Odası Seçim Rehberi
Farklı bakış açılarından beslenen ve yatak odası seçimi süreci boyunca değerlendirilen yatak odası tavsiyeleri ile bireysel beğenilerimizin bir araya gelmesiyle yatak odası modelleri arasından yapacağımız tercih son derece hassas bir terazi üzerinde yer almaktadır.

Yatak odalarının evin diğer bölümleri gibi paylaşımlı alanlar olmaması ve dolayısıyla evin en özel kısmını oluşturmaları her şeyden önce algımız üzerinde etkilidir. Buraya yerleştirilen her mobilya, her aksesuar yaşam alanlarımızın farklı bölümlerine kıyasla daha fazla incelenir. Hal böyle olunca da seçtiğimiz yatak, komodin, ayna, yatak başlığı ya da abajur ve diğer tüm ürünlerin yüksek bir estetik ölçüt ile seçilmesi gerekir. Bunun için de bir takım püf noktalarını bilmek, bazı ipuçlarını yakalamak gerekir.

Modern Yatak odası modelleri deyince doğal olarak akla ilk önce yatak ve dolap tasarımları geliyor. Tasarımlar elbette önemli ancak biz bakış açımızı öncelikle farklı bir noktaya çeklim ve yatak ve dolapların tasarımını sonraya bırakalım.

Yatak odalarına adım attığımız anda gördüğümüz ilk kısım neresidir? Çoğunlukla odanın merkezinde yer alan yatak başlığıdır. Enteresan bir biçimde, algımız, bizi başlığın olduğu tarafa yöneltir. Dolayısıyla ilk dikkat etmemiz gereken, yatak odamızın dekorasyon stili ve yatağımızla uyumlu bir başlık seçimi olmalı. Estetik değerlendirmelerin eleğinden ilk önce başlık geçmeli.
Daha sonra bazalı bir yatağa mı yoksa klasik bir karyolaya mı sahip olmak istiyoruz ona karar vermeliyiz. Yatak odası tavsiyeleri bu konuda farklı öneriler getirirken, her ikisinin de değişik avantajlara sahip olduğunun altını çiziyor. Örneğin bazalar ekstra kullanım alanları oluşturmak üzere işlevsel bir çözüm getirirken; klasik karyolalar da demir ya da ahşap malzemenin dinamik yapısı sayesinde yatak odalarına hareket kazandırarak, dekorasyonunuzu karakterize etmenizi sağlıyorlar. 

Modern Yaşam Alanlarına Modern Detaylar
Modern yatak odası takımları arasından seçiminizi gerçekleştirmek sizi yoruyor olabilir. Bu sebeple de bir çok detay ve konu araştırıyor olabilirsiniz. Ancak Trendmobilya.com sizlere mükemmel çözümler sunuyor. Yüzlerde model arasından en şık, en kaliteli ve en kullanışlı modelleri ayıklayarak, müşterilerine sunuyor. Böylece en doğru mobilyayı seçme şansı ve oranı da doğal olarak artıyor. Şimdi yatak odası takımlarını incelemek için, trend mobilya yatak odası kategorisini inceleyebilirsiniz.

https://www.trendmobilya.com/yatak-odasi
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 2
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English