Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Milli Eğitim Müdürü Büyük'ten 23 Nisan mesajı

Konya İl Mili Eğitim Müdür Seyit Ali Büyük, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılı ile dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Milli Eğitim Müdürü Büyük’ten 23 Nisan mesajı
Büyük yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM), 100 yıl önce İstiklal Harbi'nin komuta merkezi olarak açıldığını ve her ferdin gönlünde "Gazi" meclis şeklinde yer edindiğini belirtti.

TBMM'nin ve Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, meclisin açıldığı 23 Nisan gününü, çocuklara bayram günü olarak armağan etmesinin, milletin verdiği istiklal ve istikbal mücadelesi ruhunun nesilden nesle aktarılmasını sağladığını vurgulayan Büyük, şunları kaydetti: 

"Bu yıl dünya ile eş zamanlı olarak mücadele ettiğimiz yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle, gönlümüzün istediği gibi çocuklarımızla kucaklaşamıyor, şenliklerimizi birlikte yapamıyoruz. Her ne kadar içerimizde bu burukluğu yaşıyor olsak da çocuklarımızın evlerinden anne, baba ve kardeşleriyle birlikte 23 Nisan'ın ruhuna uygun nice güzelliği inşa edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk'un da tüm çocuklarımızdan talebi olduğu üzere, çocuklarımızı evlerinden 23 Nisan 100. Yıl Marşı'ını söylemeye ve TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop'un çağrısı doğrultusunda, anne babalarıyla birlikte 23 Nisan saat 21.00'de İstiklal Marşı'mızı evlerimizin balkonlarından okumaya davet ediyorum.

Ayrıca Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve 23 Nisan günü saat 09.30'da TRT EBA TV'de yayımlanacak olan '100. Yıl Kutlama Programı Özel Yayını'nı, tüm çocuklarımızın ebeveynleriyle birlikte izlemeleri hususunu da hatırlatmak istiyorum. Bu duygular içerisinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla taşıyacak çocuklarımız başta olmak üzere, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı tebrik ediyor, millet olarak sağlık ve huzur dolu nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English