Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mili Eğitim Müdürü Büyük 'ten 19 Mayıs mesajı

Konya İl Mili Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.

Mili Eğitim Müdürü Büyük ’ten 19 Mayıs mesajı
Konya İl Mili Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'ün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı şöyle: "Aziz milletimizin vatanımız üzerindeki varlığını hedef almış işgal güçlerine karşı yazılan bir direniş ve diriliş destanı Milli Mücadele’nin ilk adımı, 19 Mayıs 1919 tarihinde atılmıştır.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından Samsun’da atılan bu ilk adımın etkisi, kısa sürede vatanımızın dört bir yanında karşılık bulmuş ve ezelden beridir hür yaşayan bu aziz millete asla zincir vurulamayacağı tüm dünyaya bir kez daha ispat edilmiştir. 19 Mayıs 1919 tarihi, Amasya’da, Erzurum’da, Sivas’ta, Ankara’da ve daha nice şehrimizde çok büyük gelişmelere kapı aralamış ve yeni kurulacak Türk devletinin de temellerinin atıldığı gün olmuştur. Bu anlamlı günün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü millet olarak yâd etmek için bir vesile olması ve “gençlik ve spor bayramı” olarak ilan edilmesi de çok kıymetli bir manayı ifade etmektedir.  19 Mayıs 1919 şuurunu her daim diri tutacak, vatanına, milletine ve kutsal değerlerine art niyetle yaklaşan kim olursa olsun, onlara göğsünü siper edecek bir gençlik, sahip olduğumuz ve olacağımız en büyük zenginliktir.  Dünyada daha çok sözü geçen, yerli ve milli atılımlarıyla kendinden daha çok söz ettiren, tüm mazlum ve masum coğrafyaların umudu olmuş Türkiye’miz, şüphesiz ki gençlerimizin omuzlarında yükselecektir. Gelişen ve değişen dünyada kendi kimliğimizden ödün vermeyerek önde ve öncü olmamız, gençlerimizin daha çok gayret ve çaba sarf etmeleriyle mümkündür. İnanıyoruz ki tarihinden aldığı sorumluluk duygusu içerisinde günümüz dünyasının gereklerini idrak eden gençlerimiz, kendilerinden beklenen her bir adımı da hakkıyla atacaklardır.  Bu duygu ve düşünceler içerisinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, şehrimizdeki, ülkemizdeki ve gönül coğrafyamızdaki tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını tebrik ediyorum."
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English