Son Dakika Haberler

MESLEK EDİNDİREN SERTİFİKA PROGRAMI


Günümüz popüler mesleklerinden biri olan güzellik uzmanlığı mesleğinde sizde kariyer yapmaya ne dersiniz? Harem Akademi ile Milli Eğitim Bakanlığı onaylı güzellik uzmanlığı kursu ile sizde hayalinizdeki  mesleğe bir adım daha yaklaşabilirsiniz. Sertifika programı sonrası ister kendi işyerinizi açar istersenizde başka bir merkezde çalışabilirsiniz.

 Konya medikal, güzellik ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren Harem Group bünyesinde çalışmalarına ve eğitimlerine başlayan Harem Akademi’yi daha yakından tanımak için, firma genel müdürü Göktuğ Yalçın ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Öncelikle, kurs eğitimlerinize kimler katılabilir?

Kurs eğitimlerimize, güzellik sektöründe hizmet vermek isteyen ve bu alanda kendini geliştirmek isteyen,  kozmetik ve cilt alanında merakı olan, güzellik merkezinde uzman estetisyen olarak çalışmak isteyen herkes katılabilir.



Sertifika programlarınız içerisinde neler var?

Sertifika programı boyunca cilt bakımında profesyonel makyaj uygulamalarına kadar farklı alanlarda eğitim olanağı sağlamaktayız. Programlarımızda hem teorik hem de pratik uygulamalara yer vererek, programdan mezun olan kursiyerlerimizin, profesyonel bir uzman olarak sektöre ilk adımlarını atmalarını sağlıyoruz.

Sertifikanızın geçerliliği nedir?

Tüm eğitimlerimiz Milli Eğitim Bakanlığı’nın yönetmeliklerine tabidir. Verdiğimiz tüm sertifikalar Milli Eğitim Bakanlığı onaylıdır. Her eğitimimiz kendi içerisinde modüllerden oluşmakta ve modülleri başarı ile tamamlayan kursiyerler sertifikalarını almaya hak kazanırlar.

Kurum eğitimleriniz var mıdır?

Sektörde hizmet veren güzellik merkezlerine özel sertifika vererek tüm personeline eğitim sağlamaktayız. Kurum içi eğitimlerimiz hem işletmelerin daha kaliteli ve bilinçli hizmet vermelerini sağlamakta hemde işletmelerin başarı oranı arttırmaktadır.



Sizin eklemek istedikleriniz var mıdır?

Öncelikle güzellik uzmanlığı, bilgi, tecrübe ve donanım isteyen saygın ve özel bir meslektir. Malesef günümüzde uzmanlık belgesi olmayan bir çok çalışan görmekteyiz. Eğitimsiz ve belgesiz güzellik uzmanı çalıştırılması sektördeki en büyük sorunlardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Buda istenmeyen sonuç alımlarına sebep olmakta ve mesleğin saygınlığını düşürmektedir.  Harem Akademi olarak amacımız güzellik sektöründe eğitimsiz ve belgesiz hizmet veren kişi kalmasın ve bunun sonucunda hizmet kalitelerini ve işlem düzeylerini en üst seviyeye taşımaktadır.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English