Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Yaz Spor Okullarında 2500 öğrenci eğitim alıyor

Meram Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda 2500 öğrenciye yönelik eğitimler tüm hızıyla devam ederken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, öğrencilerle buluştu. Çocuklarını spora yönlendiren ailelere teşekkür eden Başkan Kavuş, her geçen yıl öğrenci sayısının katlanarak arttığına dikkat çekti.

Meram Yaz Spor Okullarında 2500 öğrenci eğitim alıyor
Meram Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerin yaz aylarını daha verimli geçirebilmesi amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda eğitimler tüm hızıyla devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, okçuluk, kort tenisi, yüzme, jimnastik, wushu, kick boks ve taekwondo branşlarında eğitimlerin verildiği Meram Belediyesi Yaz Spor Okulları, 2 Eylül tarihine kadar devam edecek. Eğitimler belediyeye ait Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Merkezi, Nazmiye Muslu Spor Merkezi, Harmancık Spor Tesisi, Recep Tayyip Erdoğan Halı ve Spor Merkezi, Osman Gazi Halı Saha ve Spor Merkezi, TOKİ (Gödene) Halı Saha ve Spor Merkezi, Meram Yeniyol Halı Saha ve Spor Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi’nde eğitim gören yaz spor okulu öğrencileriye bir araya gelerek sohbet etti.
2500 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALIYOR
Meram Yaz Spor okullarının yoğun bir ilgi gördüğüne ve bu ilginin her yıl katlanarak devam ettiğine dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Okulların yaz tatiline girmesiyle birlite yaklaşık 10 hafta sürecek yaz spor okullarımız faaliyetlerine başladı. 9 ayrı tesiste, 10 branşta yaklaşık 30 eğitmenimiz 2500 öğrencimize yönelik eğitimlerine devam ediyor. Her geçen yıl öğrenci sayımızı artırarak devam ediyoruz. Amacımız, çocuklarımızın yaz dönemini daha verimli hale geçirmelerine katkı sunmak” şeklinde görüş belirtti.
“SPOR OKULLARIMIZDA BAŞARILI ÖĞRENCİLERİMİZİ LİSANSLI SPORCU HALİNE GETİRİYORUZ”
Meram Yaz Spor Okulları’nda eğitim gören öğrencilerden başarı gösterenleri Meram Belediyespor bünyesine dahil ettiklerini ifade eden Başkan Kavuş, “Yaz spor okullarımızda başarı gösteren öğrencilerimize lisans çıkararak Meram Belediyespor Kulübümüz bünyesine kazandırıyoruz. Yaz spor okullarımıza gelerek, daha sonra kulübümüz bünyesine katılan ve müsabakalarda derece elde eden bazı sporcularımız şu an, yardımcı eğitmen olarak görev de alıyorlar. Çocuklarını spora yönlendiren tüm ailelerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarının bir spor dalında başarılı olmaları adına ailelerimiz çocuklarına destek vermeye devam etsinler. Meram Belediyespor Kulübümüz bünyesinde her yıl bir çok sporcumuz Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında derece elde ederek bizleri gurulandırıyorlar. Her bir sporcumuz bu tür spor organizasyonlarına katılarak, emek vererek bu aşamaya geldiler. Neden şu an yaz spor okullarımızdaki öğrencilerimiz de bu aşamalara gelmesinler? Biz, tüm çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 1
  • 7
  • 4
  • 1
  • 7
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English