Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

‘Meram Yaz Spor Okulları’ için kayıtlar başladı

11 dalda spor yapma imkanı bulunan ‘Meram Yaz Spor Okulları’ için kesin kayıtlar başladı. Kayıtlar 22 Haziran Cumartesi gününe kadar devam edecek.

‘Meram Yaz Spor Okulları’ için kayıtlar başladı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, spor yapmanın, çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişmeleri hem de kişiliğin oluşması ve ruh sağlığı bakımından en önemli aktivite olduğunu hatırlatarak, her açıdan böylesi önemli yararlar taşıyan okullara müracaat eden çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

Meram Belediyesi ‘Yaz Spor Okulları’nda kesin kayıtlar başladı. 6-16 yaş aralığındaki çocuk ve gençlerin spor yaparak dolu dolu bir yaz tatili geçirmelerini sağlamak amacıyla organize edilen spor okullarının kayıtları 22 Haziran gününe kadar devam edecek.



ÇOCUKLAR VE GENÇLER 11 BRANŞTA SPOR YAPMA İMKANI BULACAKLAR
Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Okçuluk, Tenis, Judo, Yüzme, Jimnastik, Kick Boks ve Tekwondo’nun yer aldığı 11 ayrı branşta iki ayrı grup halinde verilecek dersler, 1 Temmuz 2019 – 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 1. grup; Salı – Perşembe, 2. Grup ise; Çarşamba ve Cuma günleri derslere iştirak edecekler. Spor okullarına kayıt yaptıran öğrencilerden 100 TL kayıt ücreti, servis imkanından yararlanmak isteyenlerden de 100 TL servis ücreti talep ediliyor. Ücretler 2 ayın tamamı için geçerli olup ödemeler nakit ve kredi kartı ile yapılabiliyor. ‘Meram Yaz Spor Okulları’nın çocuklarımızın yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri ve daha sağlıklı bir gelecek adına gerçekleştirilmiş önemli bir proje olduğunun altını çizen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, çocukların ve gençlerin sportif anlamda ilgi ve yeteneklerini ortaya çıkararak geleceğin şampiyonlarını çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.



‘ÇOCUKLARIMIZIN SPORU SEVMELERİ ADINA ATILMIŞ ÖNEMLİ BİR ADIM’
Derslerin, Meram Belediyesine ait 5 ayrı tesiste, profesyonel eğitimciler tarafından verileceğini belirten Başkan Kavuş sözlerini şöyle sürdürdü; “Meram Millet Bahçesi Tesisleri ile Muhammed Yürükuslu, Nazmiye Muslu, Rabia Spor Merkezleri ve Osman Gazi Sosyal Tesisinde eğitim görecek kursiyerlerimiz en iyi teknik şartlarda ve hijyenik bir ortamda spor yapacaklar. Yaz Spor Okullarımız, kötü alışkanlıklardan uzak duran, spor yapmayı ve sağlıklı bir yaşamı hayat tarzı olarak benimsemiş, özgüveni ve yetenekleri ile her yaştan insana örnek olan, çevresi ve dünyayı tanıyıp iyi bir iletişim kurabilen bir nesil için atılmış önemli adımlardan biridir. Çünkü spor, büyüme çağındaki çocuklar için hem bedensel sağlık ve fiziksel gelişmeleri hem de kişiliğin oluşması ve ruh sağlığının gelişmesi bakımından en önemli faaliyettir. Böylesi önemli bir organizasyona iştirak ederek yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirme gayretinde olan gençlere, çocuklarına ve ailelerine teşekkür ediyorum” 



YAZ OKULLARININ KAYITLARI DA BAŞLADI
Öte yandan Meram’da 15 Haziran günü kayıtların başlayacağı bir diğer proje de Küçük Kovanağzı Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilecek ‘Yaz Okulları.’ Bu kursların başlama tarihi ise yine 1 Temmuz. 7-12 yaş tüm çocuklar ve 12-17 yaş genç kızlar olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleştirilecek kursta, genç kızlar için Kur’an-ı Kerim, Siyer İlmihal, Aşçılık Kursu, Amigurumi Bebek Bakımı dersleri, 7 – 12 yaş çocuklar için ise İslam Coğrafyası, İslam Bilim Adamları, Kur’an-ı Kerim, Siyer İlmihal, Akıl Zeka Oyunları dersleri verilecek. Kayıtları 14 Haziran’da son bulan Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde yapılacak Yaz Okulu’nda ise, müzik ve değerler eğitimi, teknoloji tasarım, resim atölyesi, akıl zeka oyunları dersleri verilecek. 9-10 yaş grubunun öğleden önce, 11-13 yaş grubunun ise öğleden sonra alacağı derslere katılım tamamen ücretsiz olacak. Mehmet Ali Özbuğday Yaz Okulu’da diğerleri gibi 1 Temmuz’da eğitimlerine başlayacak ve 8 hafta devam edecek.




Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • TS
    TANER ŞAHİN
    5 yıl önce

    BUGÜN YAYINA VERİLEN HABERE GÖRE BİZDE İNTERNET ÜZERİNDEN MERAM BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULUNA KAYIT YAPTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA MAALESEF KAYITLAR DOLMUŞTUR UYARISI VERİLİYOR NASIL İŞ NASIL BİR PROJE BU KİM LER YARALANIYOR BU TESİSLERDEN .....:(

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English