Son Dakika Haberler

Meram Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin 9 günlük tatil süresince aksamadan yürütülmesi adına tüm tedbirleri aldı. Vatandaşların bayramını kutlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bayramların kardeşliğimizin perçinlendiği günler olduğunu hatırlatarak, ‘Ramazan Bayramımız, huzura, kardeşliğe ve barışa vesile olsun” diye konuştu.

Meram ramazan bayramına hazır
Meram Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur içerisinde geçirebilmesi ve belediye hizmetlerinin 9 günlük tatil süresince aksamadan yürütülmesi adına tüm tedbirleri aldı. Temizlik ve zabıta ekipleri tam kadro görev başında olacak. Acil durumlar içinde nöbetçi ekip 7/24 hazır bulunacak. 

‘BİZİ BİZ YAPAN DEĞERLERİN UNUTULMADIĞI BİR BAYRAM OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM’

Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Af ve mağfiret ayı Ramazan’ı en iyi şekilde değerlendirmek için bir ay boyunca tüm inananlar oruçlarını tuttu, camileri teravihlerle şenlendirdi, nefislerine zincir vurdu, yetimler, garipler, fakirler, mülteciler başta olmak üzere tüm ihtiyaç sahiplerini gözetti. İçinde ‘Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini’ barındıran ‘Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden azat’ olan Ramazan ayı boyunca Allah’ın hoşnutluğunu kazanabilmek adına her fırsatı en iyi şekilde değerlendirdi. Ama her güzel şeyin sonu olduğu gibi bu güzel günlerin de sonu gelip çattı. Ancak bu güzelliğin sonu bir başka güzellikle geldi; Ramazan Bayramı güzelliği ile. Allah’u Teala yaptımız tüm ibadetlerimizi kabul buyursun, bu güzellikleri 12 aya yaymamızı nasip etsin. Bayramlar kardeşliğimizi bize yeniden hatırlatan günler. Uzun bayram tatiline rağmen, bizi biz yapan değerlere sahip çıkma adına büyüklerimizi hatırladığımız, küçükleri sevindirdiğimiz bir bayram yaşamak dileği ile tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, daha nice güzel ve aslına uygun Ramazan ayları ve bayram günlerinde buluşmayı temenni ediyorum” diye konuştu.  

‘MERAM BAYRAMA HER YÖNÜYLE EKSİKSİZ HAZIR’

Öte yandan, Meram Belediyesi olarak 9 günlük uzun bayram tatilinde belediye hizmetlerinin aksamadan sürdürülebilmesi için gerekli tüm tedbirler alındı. Bayram tatili süresince temizlik ve zabıta ekipleri tam kadro görev yapacak. Ayrıca acil durumlar için de bir ekibimiz sürekli hazır bulundurulacak. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, arife günü ve bayram tatili süresince 3 vardiya halinde çalışmalarını sürdürecek.  Halkın bayramı huzurlu bir şekilde geçirmesi ve alışverişlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için zabıta ekipleri de arife ve bayram tatili süresince 08.00 – 23.00 saatleri arasında görevini sürdürecek.  Vatandaşlar, temizlikle ilgili istek ve taleplerini 331 00 08, zabıtayı ilgilendiren şikayetlerini de 353 73 66 numaralı telefona iletebilirler. Öte yandan, 80 Binde Devr-i Alem Parkı 09.00/18.00, Millet Bahçesi de 09.00/22.00 saatleri arasında bayramın ilk günü hariç tüm tatil süresince hizmet verecek. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English