Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram'ın sosyal yardımlarında kartlı dönem başlıyor

Meram’ın sosyal yardımlarında yeni bir dönem başlıyor. İhtiyaç sahiplerinin, bugüne kadar Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün marketinden yaptıkları alışverişlerin yerini ‘Bizim Meram Kart’ alıyor

Meram’ın sosyal yardımlarında kartlı dönem başlıyor
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İhtiyaç sahibi vatandaşların alışverişlerini Ekim ayından itibaren kendilerine en yakın anlaşmalı marketten yapacaklarının müjdesini verdi. 

Meram’da, belediyenin ihtiyaç sahiplerine yaptığı sosyal yardımlarda yeni bir dönem başlıyor. Bugüne kadar Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün marketinden alışveriş imkanı sunulan ihtiyaç sahipleri, Ekim ayından itibaren kendilerine verilecek sosyal kartla anlaşmalı marketlerden her türlü alışverişi dilediği gibi yapılabilecek. 3, 6, 9 ay ya da tüm yıl boyunca verilen yardımların miktarı, aile bireylerinin sayısına göre belirlenecek. ‘Bizim Meram Kart’ ihtiyaç sahibi ailelere birçok yönden avantaj sağlayacak. 

"Bizim meram kart ihtiyaç sahibi ailelere birçok yönden avantaj sağlayacak"
Sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye'ye örnek olan bu uygulamanın ilk kez Konya’da hayata geçirildiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, uygulamanın ‘Bizim Meram Kart’ adı altında Meram’da da hayat bulduğunu kaydetti. Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün marketinden yapılan alışverişin ve verilen gıda paketlerinin yerini artık para yüklü ‘Bizim Meram Kart’ının alacağını söyleyen Başkan Kavuş, ‘Bizim Meram Kart, ihtiyaç sahiplerine birçok avantaj sağlayacak. Vatandaşlarımız, Harmancık Mahallemizde bulunan müdürlüğümüzün marketine ulaşım derdi yaşamayacak mesela. Kendisine en yakın marketten gıda, temizlik, kırtasiye ve diğer asli ihtiyaçlarını istediği şekliyle karşılayabilecek. Marketimize gelmeden alışverişini yapacağı için rencide olmalarının da önüne geçilecek. Bu, ‘Sağ elin verdiğini sol el bilmemeli’ anlayışımızın da bir tezahürü. Ekim ayında başlayacağımız kart uygulamamızın Meramımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. 
 
"Belediyecilik başarımızın temelinde sosyal belediyecilik hizmetlerimiz var"
Ak Parti Sosyal Belediyecilik anlayışından, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerin, çocukların, gençlerin, kadınların, yaşlıların, engellilerin hatta sokak hayvanlarından ağaçlara kadar herşeyin ve herkesin nasibini aldığını ifade eden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bizim bugün yürüttüğümüz sosyal belediyecilik anlayışımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı gönül belediyeciliğinin önemli bir parçası. Bu anlayış çerçevesinde diğer tüm kesimlerin yanında olduğumuz gibi ihtiyaç sahibi ailelerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. Onların sıkıntılarını bir nebze olsun hafifletmek, bu şehrin hadimi olarak bizlerin en önemli görevlerinden biri. Biz, bu millete, bu şehre hizmetkar olmak için göreve geldik. AK Parti belediyeciliği bu anlayış sayesinde, Türkiye ve dünyada bir yerel yönetimler başarı hikayesi yazmıştır. Bu hikaye, sadece yaptığımız hizmetlerimizle değil sosyal belediyecilikte ortaya koyduğumuz ufuk ile ve bu hizmetlerimizden yararlananların dualarıyla yazılmıştır. İhtiyaç sahibi insanlarımızın duaları kesilmesin,  yüzlerindeki tebessüm hiç solmasın diye elimizden geleni imkanlarımız dahilinde yapmaya devam edeceğiz” 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English