Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’da yol ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor

Meram Belediyesi, tüm olumsuzluklarına rağmen 2020 asfalt ve yol hedeflerine ulaşmak adına yoğun bir çalışma sergiliyor. Dere Mahallesi Yeşildere Caddesi asfalt serim çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kavuş, pandemiye ve onun getirdiği olumsuzluklara rağmen hedef rakamlarımızı tutturmak için hizmet aşkıyla Meram’ın onlarca noktasında aynı anda çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Meram’da yol ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor
Meram Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yol ve asfaltlama çalışmalarını hız kesmeden, aralıksız devam ettiriyor. İlçenin dört bir yanında çalışan ekipleri sık sık ziyaret eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, denetimlerinin yanı sıra ekiplere moral desteği de veriyor. Başkan Kavuş, bu kapsamda Meram Dere Mahallesi Yeşildere Caddesinde ekiplerin sıcak asfalt serim çalışmalarını denetledi. 3 kilometre uzunluğundaki caddede çalışmaların sona yaklaştığını kaydeden Başkan Kavuş, çalışmalar nihayetlendiğinde Dere Mahallesinin de rahat ve konforlu ulaşım adına önemli bir mesafe alacağını belirtti. 

“PANDEMİYE RAĞMEN 2020 HEDEFLERİMİZDE BİR AKSAKLIK YAŞANMAYACAK” 
Tüm olumsuzluklara rağmen 2020 programında herhangibir aksamanın söz konusu olmadığını kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, özverili çalışmalarından dolayı tüm ekibine teşekkür etti. Koronavirüs salgınından dolayı ekip sayısındaki azalmadan maske ve mesafe ile çalışmak zorunda kalınmasına kadar pek çok olumsuzluk yaşandığına dikkat çeken Başkan Kavuş, “Bunlara rağmen 2020 takvimimizde önemli bir aksama yaşamamaya ve yaşatmamaya gayret gösteriyoruz. Hatta çoğu zaman elimizden geleni fazlasıyla ortaya koyup olması gerekenden daha erken tamamlayarak hizmete sunuyoruz. Ekip arkadaşlarımız, aynı anda ilçenin onlarca noktasında aynı anda yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra tretuvar, altyapı, parke, kaldırım, yama, sathi kaplama gibi tüm çalışmaları başarıyla yürütüyor. Bunun için tüm ekip arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.         

“SORUNUN BİTECEĞİ GÜNE DEK HIZIMIZI DÜŞÜRMEYECEĞİZ” 
Tüm bu çalışmaların nihai hedefinin asfaltsız, parke-bordürsüz tek bir metre yol kalmaması olduğunu belirten Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Asfalt plentimize kazandırdığımız makineler sayesinde asfalt ve türevi tüm çalışmalarda dışarıya en küçük bir bağlılığımız kalmadı. Hızlı çözümlerimizin temelinde ekip arkadaşlarımızın fedakârlığının yanı sıra bu yatırımımız var. Meram bugün bu yatırımların meyvelerini topluyor. 2020 yılı için 1 milyon 250 bin metrekare asfalt serimini kendimize hedef olarak belirlemiştik. Sezonun tamamlanmasına vakit var ama biz şimdiden bu hedefe yaklaşmış durumdayız. Bu çalışma hızımızı korumakta kararlıyız. Çünkü biliyoruz ki ancak bu şekilde başarılı oluruz ve ancak önümüzdeki birkaç yıl içinde bu şekilde  Meram’ın her bir noktasını rahat ve konforlu ulaşıma kavuştururuz” 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English