Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’da taziye aracı sayısı 4’e çıktı

Sosyal belediyecilikte ortaya koyduğu projelerle, her zaman vatandaşların yanında olan Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, vatandaşları en acı günlerinde de yalnız bırakmayarak, ilçeye iki taziye aracı daha kazandırdı.

Meram’da taziye aracı sayısı 4’e çıktı
Meram Belediyesi sosyal belediyecilik kapsamında belediyenin kendi atölyelerinde özel olarak dizayn ederek Meram ilçesinde vatandaşların hizmetine sunduğu taziye otobüslerinin sayısı 4’e çıktı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yeni araçların vatandaşların en acı günlerinde yanlarında olmak, acılarını paylaşmak ve onlara destek olmak amacıyla filolarına kattıklarını söyledi.

“Vatandaşlarımızın sevinçlerine ortak olup artırmaya, hüzünlerini paylaşıp hafifletmeye devam edeceğiz”
Belediyenin daha önce kendi atölyelerinde özel olarak tasarlayıp hizmete sunduğu 2 adet taziye otobüsüne Meram’ın ihtiyacını tam olarak karşılamak adına 4’e çıkardıklarını söyleyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Otobüslerimizin iç düzenlemesi daha öncekilerde olduğu gibi yine tamamen belediyemizin Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyesinde dizayn edildi. Cenaze evine yıkama aracı hizmeti, yemek ikramı, çaymatik, masa ve sandalye hizmetlerimiz olmaktadır. Taziye otobüslerimizin, Meramlıların ihtiyacını karşılamada yetersiz kalması sebebiyle araçlarımızın sayısını artırma kararı aldık. Yeni araçlarımızın dizaynı kısa süre içinde tamamlanarak vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Hemen hemen her alanda geliştirdiğimiz sosyal projelerimizle vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya, sevinçlerine ortak olup artırmaya, hüzünlerini paylaşıp hafifletmeye devam edeceğiz” dedi.

“Sosyal belediyecilikte yakaladığımız marka değerini daha da yükselteceğiz”
Meram Belediyesinin sosyal anlamda birbirinden değerli projelere imza atarak tüm Türkiye’de adından sıkça söz ettirdiğini hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, “Meram’da hiçbir kesim yok ki sosyal hizmetlerimizden nasibini almasın. Genç yaşlı, çocuk yetişkin, kadın erkek, engelli engelsiz, avantajlı dezavantajlı kim olursa olsun her bir vatandaşımıza dokunan projeler ürettik, üretmeye devam ediyoruz. Doğumdan ölüme her an yanlarında olmayı şehrin emanetçisi olarak omuzlarımızda bir sorumluluk olarak hissediyoruz. Bu sebeple vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda var olmaya, onlara hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Tüm bu yatırımlar bu anlayışımızın bir göstergesi. Bu yatırımlar sayesinde Meram ismi sosyal belediyecilikte artık bir marka. Bu marka değerini en üst seviyeye taşımak ve Meram’a, Meramlılara hizmetlerin en iyisini sunmak gayretindeyiz. Vatandaşlarımızın duasıyla bu gayretlerimizin en iyi sonucu vereceğinden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English