Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’da kadınlar, tekstilin ve tekstil sektörünün tüm inceliklerini öğreniyor

Meram Belediyesi Osman Gazi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ‘Tekstil Atölyesi Kurs’larına katılan kadın kursiyerler tekstil sektörünün tüm inceliklerini öğreniyorlar. Kısa zaman içinde önemli mesafe kateden kadınlar, kendilerine kapılarını açmalarının yanında son teknolojik imkanları sunan Meram Belediyesi ve Başkan Kavuş’a teşekkür ettiler.

Meram’da kadınlar, tekstilin ve tekstil sektörünün tüm inceliklerini öğreniyor
Meram Belediyesi Osman Gazi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen ‘Tekstil Atölyesi Kurs’larına katılan kadınlar, tekstil alanının ve sektörünün tüm inceliklerini öğreniyorlar.

‘Giyim Üretimi’ ‘Moda Tasarımı’ ve ‘Mefruşat Nakış’ derslerinin verildiği kursa katılan kadınlar, kısa süre içinde önemli ölçüde mesafe katettiler. 
 
KURSİYER VE EĞİTMENLERDEN MERAM BELEDİYESİNE VE BAŞKAN KAVUŞ’A TEŞEKKÜR
 
Tamamıyla ücretsiz olan kurslara katılan kadınlar, kendilerine böyle bir imkanı sağladığı için Meram Belediyesine ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkürlerini ilettiler. Bu kurslar sayesinde hem zamanlarını en iyi şekilde değerlendirme fırsatını bulduklarını hem de üretime dönük bir faaliyette bulunmalarından dolayı mutluluk duyduklarını belirten kursiyerler, aldıkları iyi eğitim sayesinde kısa zaman içinde birçok şey öğrendiklerini belirttiler. Tekstil Atölyesi hakkında bilgi veren kurs eğitmeni Çiğdem Özdemirkan ise kursun Meram Belediyesi ve Meram Halk Eğitim Merkezi ortaklığıyla hayata geçirildiğini hatırlatarak, “Kursumuz üç farklı alanda hizmet veriyor. ‘Nakış, Mefruşat ve Giyim ve Moda Tasarımı. Giyim derslerimizde hem pratik hem de üretime dönük eğitimler veriyoruz.  Moda Tasarımı derslerimize daha çok üniversite öğrencileri yoğunlukta. Kalıp ve teknik üzerine çalışıyoruz. Kursiyerlerimiz kendi ihtiyaçlarını karşılayabilmenin de ötesinde sektöre atılabilecek şekilde eğitim almaktadırlar. Kadınlarımıza son teknolojik imkanlarla eğitim alabilmelerini sağladığı ve tesisi onların hizmetine sunduğu için Meram Belediyesine ve Başkanımız Mustafa Kavuş Beyefendiye teşekkürlerimizi iletiyoruz” diye konuştu. 
BAŞKAN KAVUŞ; “KURSİYER HANIMLARIMIZ, ŞEVK VE GAYRETLERİYLE SEKTÖRDE SÖZ SAHİBİ OLABİLECEK DONANIMA SAHİP OLACAKLAR”
 
Kursa katılan kadınlarımızın mutluluğunu ve tekstil konusunda gelişimlerini görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Sosyal Belediyecilik’ alanında gerçekleştirdikleri böylesi girişimlerin meyvelerini almaktan gurur duyduklarını kaydetti. Meram’da kadınların hizmet adına beklentilerini en iyi şekilde karşılayabilmek adına tüm imkanların seferber edildiğine dikkat çeken Başkan Kavuş, “Kapılarımızı, ‘Tekstil Atölyesi’ ile yetenekli ve istekli hanımlar için açtık. Gösterdikleri şevk ve iştiyakle kısa zaman içinde önemli bir mesafe katettiler. Kursun sonunda herbiri bu alanda söz sahibi olacak kadar donanıma kavuşacaklarından şüphemiz yok. Tüm programımız bunun üzerine kurulu. İmkanı olmayan kadınların dahi büyük başarılara imza attığına tarih tanıktır. İmkan verildiğinde üstesinden gelemeyecekleri,  başaramayacakları bir alan yoktur. Bu imkanlardan biri olan bu kurslarımıza katılarak bizleri onurlandıran tüm hanımlara teşekkür ediyorum” dedi.  

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English