Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Belediyesi Spor Tesislerinde kış kayıtları başladı

Meram Belediyesi’nin spor tesisleri kış dönemi kayıtlarına başladı. Tutkunlarının çok güzel bir ortamda ve en modern aletlerle spor yapabilmelerine olanak sağlayan tesislere sahip olduklarına vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm spor severlere cazip şartlarla spor yapma fırsatı veren kış dönemi kayıtlarını kaçırmamaları uyarısı yaptı.

Meram Belediyesi Spor Tesislerinde kış kayıtları başladı
Meram Belediyesi Spor Tesislerinde kış dönemi kayıtları başladı. Belediyeye ait Rabia Spor Merkezi ve Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi sporseverlere modern aletler ve donatılarla, güzel, hijyenik ve sağlıklı bir ortamda cazip şartlarda spor yapma imkanı sunuyor. Meram Belediyesinden yapılan açıklamada bu imkanlardan yararlanmak isteyenlerin en yakın spor tesisine başvurabilecekleri belirtildi. Tesisler ve hizmetleri hakkında bilgi almak isteyenlerin de 444 30 42 no’lu telefona başvurabilecekleri ifade edildi. 

 “BAĞIŞIKLIK İÇİN SPOR, SPOR İÇİN MERAM BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ” 
Meram Belediyesine ait tüm spor tesislerinin ve tesislerde verilen hizmetlerin her yönden örnek olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bunun tesislere olan ilgiyi artırdığına dikkat çekti. Tesislerde pandemi süreci dolayısıyla sosyal mesafeden hijyene kadar tüm önlemlerin alındığını da kaydeden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Her yaştan insanımızın spor yapması çok önemli elbet ama öncelikle gençlerimizin sporu hayatlarının bir parçası olarak görmeleri bizim için çok daha önemli. Onları başta kötü alışkanlıklardan koruyabilmek adına sporu sevdirebilmek, biyolojik ve psikolojik sağlıklarına katkı sunabilmek amacıyla tesislerimize azami önem gösteriyor, onlar için cazip hale getirmeye çalışıyoruz. Özellikle pandemi döneminde güçlü bağışıklığın ne denli önemli olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Bu sebeple ‘Bağışıklık için spor, spor içinde Meram Belediyesi Spor Tesisleri’ diyoruz”   
Pirebi Mahallesi Kovanağzı Caddesi üzerinde bulunan Rabia Spor Merkezinde yüzme havuzu ve buhar odası bulunuyor. Ayrıca merkez üyelerine; Zumba, step-plates, jimnastik, taekwondo, fitness yapma imkanı da sunuyor. 

MERAM BELEDİYESİ SPOR TESİSLERİ

RABİA SPOR MERKEZİ
Pirebi Mahallesi Kovanağzı Caddesi üzerinde bulunan Rabia Spor Merkezinde yüzme havuzu ve buhar odası bulunuyor. Ayrıca merkez üyelerine; Zumba, step-plates, jimnastik, taekwondo, fitness yapma imkanı da sunuyor. 

AŞKAN MUHAMMET YÜRÜKUSLU SPOR TESİSİ
Aşkan Mahallesi Güneyyaka Sokak’ta bulunan Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisinde açık ve kapalı tenis kortları, okçuluk alanı, fitness merkezi, spinning ve trambolin stüdyosu, masa tenisi ve jimnastik sahalarının yanı sıra step aerobik, zumpa ve platese kadar geniş bir yelpazede sporseverlere hizmet sunuluyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English