Son Dakika Haberler

Meram Belediyesi, Meram Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Osman Gazi Sosyal Tesisi Tekstil Atölyesinde maske üretimine başladı.

Meram Belediyesi maske üretimine başladı
Salgınla mücadelede bugüne kadar aldıkları tedbirlere ve verdikleri desteklere ilaveten atölyede üretilen günlük 10 bin adet tek kullanımlık maske ile de salgınla mücadelede vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu zor günlerden millet olarak sabır, gayret, azim ve elbirliği ile çıkacağız” dedi.

Koronavirüsle mücadelede aldığı tedbirlerin yanı sıra başta 65 yaş üstü ve dezavantajlı vatandaşlarla sağlıkçılar olmak üzere her kesime verdiği destekle göz dolduran Meram Belediyesi, Meram Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile Osman Gazi Sosyal Tesisi Tekstil Atölyesinde tek kullanımlık yüz maskesi üretimine de başladı. Günde 10 bin adet üretilecek maskelerle Meram ile birlikte Konya’nın ve ülkenin virüsle mücadelesine de destek verilmiş olacak. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, üretimin gerçekleştiği atölyeye ziyarette bulunarak
bilgi aldı. Başkan Kavuş ziyaretinde üretime katılan Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ve uzmanlarına da gösterdikleri fedakarlık sebebiyle teşekkür etti.
"HEMŞEHRİLERİMİZİ TEHDİTTEN UZAK TUTMAK ADINA TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER EDİYORUZ”
Koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçiren insanımızın her yönden yanında olduklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bunun son örneği olarakta Meram Belediyesine ait Osmangazi Sosyal Tesisinde bulunan tekstil atölyesinde maske üretimine başladıklarını kaydetti. Bu zor günlerden millet olarak sabır, gayret, azim ve elbirliği ile çıkacaklarını ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Tehlikenin başladığı ilk günden bu yana hemşehrilerimizi bu tehditten olabildiğince uzak tutabilmek, her birinin
temel belediyecilik hizmetlerini en sağlıklı bir şekilde almalarını sağlamak adına tüm ekip arkadaşlarımla birlikte canla başla mücadele veriyoruz. İlaçlamalardan Sosyal Vefa Grubu çalışmalarına, pazar yeri düzenleme ve dezenfektasyonlarından Tenzile Ana Hasta Konuk Evini sağlıkçılara tahsis etmeye kadar mücadelede en küçük açık bir nokta kalmayacak şekilde önlemler aldık. Bu mücadele kapsamında şimdi de Osman Gazi Sosyal Tesisimizde bulunan tekstil atölyesinde tek kullanımlık maske üretimine başladık. Ürettiğimiz maskeler, özellikle
belediyemizin pazar yerlerinin girişinde başlattığı maske dağıtımlarında ihtiyacımızın tamamen kendi çabalarımızla karşılanması anlamı taşıyor. Geriye kalan kısmıda başta kamu kurumları olmak üzere tüm vatandaşlarımızın istifadesine sunulacak. Böylelikle sadece Meram’ın değil, Konya’nın ve ülkemizin mücadelesine de destek vermeyi amaçlıyoruz.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English