Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Belediyesi İstanbul KONSİAD fuarında yerini aldı

Meram Belediyesi, KONSİAD tarafından organize edilen Konya Tanıtım Günleri Fuarında yerini aldı.

Meram Belediyesi İstanbul KONSİAD fuarında yerini aldı
Fuarın açık kalacağı Pazar gününe kadar standlarında ziyaretçilere Meram’ı tanıtacaklarını ve Meram Belediyesinin çalışmalarını anlatacaklarını kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, kültürel ve tarihi zenginliğinin önemi kadar onu tanıtabilmenin ve anlatabilmenin de önemli olduğuna vurgu yaptı. Meram Belediyesi, Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) tarafından organize edilen Konya Tanıtım Günleri Fuarında yerini aldı. Ziyaretçilere ve katılımcılara 4 gün boyunca her yönüyle Konya’nın anlatılacağı fuarda Meram Belediyesi açtığı standla, Meram markasının bilinirliliğini artıracak ve tanıtımına katkı sunacak.



Meram Belediyesi standı ziyaretçilerini bekliyor
15 Aralık Pazar gününe kadar sürecek olan fuar Konya belediyelerinin ve Konyalı firmaların kendilerini tanıtma fırsatı bulacakları, Konya’nın tarihi, kültürel, turistik mekanlarının ve yöresel ürünlerinin tanıtılacağı fuarda Meram Belediyesi 17. ve 18. stantlarda ziyaretçilerini bekliyor. Fuarın açılışına İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Ak Parti Konya Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Hacı Ahmet Özdemir, Abdullah Ağralı, Orhan Erdem, Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Uslu, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik, KONSİAD Konya Şube Başkanı Hasan Hüseyin Aydın, dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.



“Meram ve Meram Belediyesini layıkıyla anlatmak için yerimizi aldık”
Fuarın kendilerine Meram’ı ve Meram Belediyesini tanıtma fırsatı sunduğunu belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bir beldenin bir yörenin kültürel ve tarihi zenginliğinin önemi kadar onu tanıtabilmenin ve anlatabilmenin de önemine vurgu yaptı. Konya Tanıtım Günlerinin şehrin ve şehrin markalarının her yönüyle tanıtılması amacıyla önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Başkan Kavuş, “Toplumsal hayatın, tarımın ve şehirciliğin başladığı, birçok medeniyete başkentlik yapmış, fikirleriyle insanlığa ışık tutmuş Mevlana gibi birçok ilim ve gönül adamına ev sahipliği yapmış ve nihayetinde bozkırın ortasında modern bir kent görünümüne kavuşmuş, , zengin kültürü, köklü tarihi ve çok yönlü insanıyla bir cazibe merkezi olmuş Konya ve Meramımızı tanıtmak için her fırsatı en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Böylece hem Konya’da yaşayan insanlarımız hem Konya dışında yaşayan hemşehrilerimiz hem de bizi hiç tanımayanlar kazanıyor. Ne denli büyük zenginliğe ve güzelliklere sahip olursanız olun ya da ne denli büyük başarıların altına imza atarsanız atın, eğer bunu layıkıyla tanıtamıyor ve hakkıyla anlatamıyorsanız hedefinize gerçek anlamda ulaşamıyorsunuz. Biz bugün bu çalışmayla bunu gerçekleştirmiş oluyoruz” diye konuştu.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English