Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Belediyesi ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor

Meram Belediyesi, artık kullanılmayan ya da atıl bekleyen ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak örnek bir çalışmaya imza atıyor. Tüm vatandaşları bu önemli çalışmaya destek vermeye davet eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Yaklaşan soğuklar nedeniyle ihtiyaç sahiplerinin şimdi bu eşyalara daha çok ihtiyacı var. Vatandaşlarımız, bu iyilik hareketine destek vererek o ailelerimizin yüzlerini güldürecektir” diye konuştu.

Meram Belediyesi ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor
Meram Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kullanılmayan ikinci el eşyaları ihtiyaç
sahiplerine ulaştırarak örnek ve farkındalık oluşturan bir çalışmaya imza atıyor. Bu çalışma
çerçevesinde ihtiyaç fazlası ikinci el eşyalar evlerden toplanıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. 2018 yılında 156, 2019 yılında ise 67 aileye verilen yardımlardan bugüne kadar toplam 917 kişi faydalandı.

“SİZİN İÇİN ARTIK DEĞERSİZ BİR EŞYA BAŞKASI İÇİN HAYATİ ÖNEM TAŞIYABİLİR”

Meram Belediyesinin bu çalışma ile ihtiyaç sahipleri için gerçek anlamda bir köprü vazifesi
gördüğünü belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bugüne kadar bu hizmette yer alarak kullanmadıkları ikinci el eşyaları ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunan, bu konuda hassasiyet gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Kış mevsiminin ve soğuk havanın yavaş yavaş yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde vatandaşlarımızı ihtiyaç sahipleri için harekete geçmeye ve kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere Meram Belediyesi ile iletişim kurmaya davet eden Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz, kurulduğu günden bu yana sosyal belediyecilik anlamında önemli çalışmalara imza atıyor. 2. El eşya yardımları da bu çalışmalardan yalnızca biri. İnsanı hele ki gerçek anlamda bir ihtiyaç sahibini güldürmekten daha güzel bir hizmet yoktur. Sizin önemsemediğiniz bir eşya başka biri için hayati önem taşıyor olabilir. Bunu gözardı etmeyen tüm vatandaşlarımızı ikinci el yardımlara destek vermeye davet ediyorum. Tüm Meramlıların bu destek çağrısını dalga dalga yayılan bir iyilik hareketine çevireceğinden şüphem yoktur. Çünkü paylaşmak bu toprakların genlerinde ve geleneklerinde vardır. Kullanmadıkları yada atıl bekleyen eşyalarını vererek ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldüren bununla birlikte ekonomimize de katkı sunan tüm vatandaşlarıma şimdiden şükranlarımı sunuyorum.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English