Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Belediyesi Gençlik Meclisinden Yerli Malı Haftası etkinliği

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi Gençlik Meclisi, Yerli Malı Haftası dolayısıyla yerli ve milli üretime dikkat çekmek amacıyla bir etkinlik düzenledi.

Meram Belediyesi Gençlik Meclisinden Yerli Malı Haftası etkinliği
Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan “Yerli Malı Haftası” ve yerli üretime dikkat çekmek amacıyla bir etkinlik gerçekleştirdi. Meram Gençlik Meclisi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesinde ve Meram Fen Lisesinde öğrencilere Türkiye’nin havuç ihtiyacının yüzde 60’ını karşılayan Meram-Kaşınhanı Mahallesinin havuçlarından üretilen cezeryeleri dağıttı.

“Etkinliği, yerli üretimin önemine vurgu yapmak için organize ettik”
Etkinlik hakkında bir açıklama yapan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Tunahan Tutar, Meram Gençlik Meclisi olarak 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası münasabetiyle, Türkiye’nin havuç ihtiyacının yüzde 60’ının karşılandığı Kaşınhanı havuçlarından yapılan cezeryeleri öğrencilere ikram ettiklerini söyledi. Başkan Tutar, “Meram ailesi olarak milli ekonomimiz açısından böylesi önemli bir konuda dikkat çekmiş olmaktan mutluyuz. Bu noktada farkındalığı artırabilmek amacıyla benzer etkinlikler yapmayı planlıyoruz. Etkinliğimizde bize destek veren tüm arkadaşlarıma ve özelliklede bize desteklerini esirgemeyen Meram Belediye Başkanımız Mustafa Kavuş’a teşekkür ediyorum” dedi.

“Büyümenin ve onu sürdürmenin en etkili yolu yerli ve milli üretim”
Milli bilincin en önemli parçalarından biri olan milli ekonominin desteklenmesi noktasında farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenleyen Meram Gençlik Meclisine teşekkür eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise yaptığı açıklamada, “Türkiye son dönemde yerli ve milli üretimde önemli adımlar attı. Üretimi ve yatırımı destekleyen ekonomi modelinin sonucu olarak ortaya çıkan büyüme oranlarımız bunu açıkça ortaya sermektedir. Ancak sürdürülebilir büyümenin yolu yerli ve milli ürünlerin, tüketici tarafından tercih edilmesinden geçiyor. Yine son dönemde yaşadığımız ekonomik kuşatmanın önüne geçebilmenin bile yolu tüketicinin yerli ve milli malları kullanmasından geçiyor. Eğer gençlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız bu noktada bir bilinç ortaya koyarsa istikbalin bizim olmaması için hiçbir neden kalmaz. Hafta boyunca gerçekleştirilen etkinlikler bu bilincin oluşmasında önemli bir yere sahip. Bu noktada hassasiyet gösteren Meram Gençlik Meclisimizi, değerli başkanı ve üyelerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English