Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram 2020’de hedefinin üstünde asfalt döktü

Meram Belediyesi, 2020 yılında pandemi başta olmak üzere yaşanan tüm olumsuz gelişmelere rağmen sezon başında belirlediği hedefin de üzerinde asfalt dökerek önemli bir başarıya daha imza attı. 2020 hedeflerini yakalamış hatta geçmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, güçlü ve sorunu kalmamış bir Meram yolunda 2021 planlamalarının da hazır olduğunu kaydetti.

Meram 2020’de hedefinin üstünde asfalt döktü
2019’da başlattığı asfalt atağını 2020’de de devam ettiren Meram Belediyesi, yol ve asfalt çalışmalarında sezon başında belirlediği hedeflerin üstünde bir çalışma ortaya koyarak önemli bir başarıya daha imza attı. Meram Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 1 milyon 250 bin metrekare olarak belirlenen hedefin üzerine çıkarak sezon boyunca toplam 1 milyon 285 bin metrekare asfalt çalışması gerçekleştirdi. Özellikle sıcak asfalt çalışmaları noktasında hedefinin yüzde 20 kadar üstüne çıkan ekipler, tretuvar kaldırım, parke, yağmur oluğu, plentmiks, boya, duvar ve andezit çalışmalarında hedeflerinin üstüne çalışma gerçekleştirdi. 

“2020 HEDEFLERİMİZİ TUTTURMUŞ HATTA GEÇMİŞ OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ” 
Şubat ayında başlattıkları yol ve asfalt sezonu öncesinde hemşehrilerine ‘2020 yılının da Meram için asfaltta atılım yılı olacağı’ şeklinde verdikleri sözü hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Bugün, kendimize hedef olarak koyduğumuz rakamı yakalamış hatta geçmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz” diye konuştu. Sezon boyunca 1 milyon 285 bin m² yani 151 km’den fazla asfalt döküldüğünü belirten Başkan Mustafa Kavuş, “Bu başarının yakalanmasında en büyük pay sahibi olan ekip arkadaşlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Çünkü tüm dünyayı kasıp kavuran pandemi bizi de yakından ve derinden etkiledi. Gün geldi pek çok arkadaşımız hastalandı ama diğerleri hastalanma pahasına işlerine bir an olsun ara vermediler. Önlemlerini aldılar, maskelerini taktılar, sosyal mesafeden ödün vermeden çalışmalarına devam ettiler. Hemşehrilerimizin alacağı hizmetin bir an dahi olsa gecikmemesi için hepbirlikte elbirliği ile çalıştık” diye konuştu. 
 “GÜÇLÜ VE SORUNSUZ BİR MERAM İÇİN 2021 PLANLAMALARIMIZ HAZIR”
Yeni yılla birlikte önümüzdeki sezonun planlamasına ve çalışmalarına başladıklarını da kaydeden Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bir işi tamamlayınca vakit kaybetmeden bir diğer işe başlamak temel hizmet felsefemizdir. Havaların iyi gitmesi sebebiyle çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Bir taraftan da önümüzdeki yılın planlamalarını yapıyor, hedeflerimizi belirliyoruz. Gelen her yeni yıl hedef çıtamızı biraz daha yukarı çıkarıyoruz. 2021 yılı da öyle olacak inşallah. Hedeflerimizi yükseltecek, bizden hizmet bekleyen ilçenin her bir noktasına gücümüz etkisinde yetişmeye çalışacağız. Geçtiğmiz yıl şu gerçeği gösterdi ki; bizim dışımızda bir gelişme de yaşansa hizmet aşkımızdan ve gayretimizden bir eksilme yaşanmaz. Tüm bunların çerçevesinde 2021 yılı hedeflerimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. Bu hedefler doğrultusunda ortaya koyduğumuz çalışmalar sayesinde sorunu kalmamış bir Meram’a hepbirlikte koşar adım kavuşacağız.”

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 3
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • E
    eren
    3 yıl önce

    Nereye dökmüşler biz niye görmüyoruz. Kovanağzı Mahallesinin her yeri köstebek yuvası gibi.

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English