Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mekanlara Estetik Kazandıran Dekoratif Taşlar

Mekanlara Estetik Kazandıran Dekoratif Taşlar

Dekoratif kültür taşı duvar kaplama modelleri, dekoratif görüntüsü ve sağlamlığı sebebi ile ev, bahçe, dış cephe gibi alanlarda sıkça kullanılmaktadır.

Duvar üzerinde görmeye alışkın olduğumuz dekoratif taş çeşitleri estetik ve doğal bir duvar görünümü isteyen insanların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır. Bu taşlar daha gerçekçi bir görüntü elde etmek isteyen insanlar için en ideal duvar kaplama ürünüdür.

Kültür taşının üretim aşaması daha önceden belirlenmiş olan doğal taş yada tuğla modelleri üzerinde doku ve seçilen doğal taşın, doğal görüntüsünü oluşturabilmesi için ayrıntılar dikkate alınarak kalıp haline getirilmektedir. Ana maddesi ise ürünün çimento, ponza ve kumdan oluşmaktadır. Bu kültür taşının yapısını oluşturan ana malzemedir. Şekil alması için çok daha önceden oluşturulan kalıplara aktarılmaktadır.

Kültür Taşlarının Avantajları
Doğal taş kaplama modelleri göre daha hafif olmakla beraber duvarınıza çok fazla yük getirmemektedir. Bu ürünlerin maliyeti daha düşük ve uygulama işlemleri daha kolaydır. Kültür taşı taşlarının genel olarak renkleri kalıcıdır ve ısı yalıtım özelliğine sahip olmasından dolayı uygun bir duvar kaplama modelidir. Dekoratif taş görüntüsü ile beraber ısı yalıtımı görevi de yer almaktadır. Duvarlarınızda çok daha canlı ve gerçekçi bir şekilde duvar kaplaması istemeniz durumunda tercih etmeniz gereken en ideal model olarak bulunur.

Zemin sıvası bitirilmiş olan her türlü yüzeyde kolayca uygulanmaktadır. Kültür taşları su ve nemden etkilenmemektedir. Yapılarından dolayı şekillendirmeye müsait olmakla beraber isterseniz kesebilir ve delebilirsiniz. Dekoratif işlemler için kullanımda güzel sonuçlar alabilirsiniz. Üzerinde bulunan desen ve yapısı kalıptan geldiği ve renklerin pigmentler ile beraber içerisinde karıştırıldığından dolayı üzerinde yer alacak darbe çiziklere karşı daha dayanıklıdır.

Mekanlara Estetik Kazandırın
Mekânlara sağlamış olduğu estetik ve diğer avantajlar düşünüldüğü zaman kültür tuğlası fiyatları çok yüksek olmamaktadır. Taşlar konusunda toplam maliyet uygulama alanının ebatlarına bağlı olarak değişmektedir. Uygulama bölümlerine gerekli olan tuğla miktarının belirlenebilmesi için alanın uzunluk ve yükseklik ölçüleri alınmaktadır. Tek bir duvara uygulanabileceği gibi dekorasyon taşları komple duvarlara da uygulanmaktadır. Kültür tuğlası modelleri arasında en çok tercih edilenler ise genellikle eskitilmiş taşlardır.

Uğur Cephe Kaplama
www.ugur-ticaret.com - info@ugur-ticaret.com
0 212 321 28 84 - 0 532 215 52 76
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English