Son Dakika Haberler

AK Parti Seydişehir Gençlik Kolları, Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal'a destek için yürüş düzenledi.

Mehmet Tutal’a destek yürüyüşü
“AK Gençlik Başkanının Yanında” parolasıyla Milli İrade Meydanından başlayan gençlik yürüyüşü Seçim Koordinasyon Merkezinde son buldu .
 
AK Parti Gençlik Kollarının yanı sıra Ak sevdaya gönül vermiş yüzlerce genç bayraklarla ve meşalelerle yürüyüşe başladılar.
 
Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a AK Partiye ve Cumhur İttifakına destek tezahüratları atan coşkulu kalabalık  parti müziklerinin etkisiyle ilçe caddelerinde şov yaptılar.
 
Coşkunun giderek arttığı yürüyüşte vatandaşların da korteje katılması ile cadde ve sokaklar doldu taştı.
 
Seçim Koordinasyon Merkezi önünde korteji karşılayan Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, AK Parti Seydisehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Eyüp Gül ve partililerin de coşkuya ortak olması yürüyüş adeta AK Parti'nin şovuna dönüştü.
 
Coşkulu kalabalığa ilk önce hitap eden MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül, ”Ülkücü gençlik, Milliyetçi Hareket Partisi ülke bekası tehlikeye girdiğinde herzaman ülkemiz milletimiz için hareket ederiz. İşte burada olduğu gibi bizim Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayımız Mehmet Tutal’dır. Biz bu ülkeyi karşılıksız sevdik. Bizler doktorin ve teşkilatımızdan hiçbir zaman ayrılmadık ve ayrılmayız da .Sizlerle gurur duyuyorum, sizleri hasletle selamlıyorum. “dedi.
 
AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay ise, “MHP İlçe Başkanım, Belediye Başkanım, bu davaya değer vermiş hanımefendiler beyefendiler ve sevgili gençler hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Yerli ve milli olan bu vatan için her şeyinizi ortaya koyun. Sevgili gençler maşallah bu heyecanınızı hiç yitirmeyin. Sevgili kardeşlerim seçimlere artık üç-dört gün kaldı. Bu süreyi heyecanımızı muhafaza ederek, çalışarak, kardeşlerimize, akrabalarımıza ulaşarak geçirip Pazar günü de zaferle taçlandıralım.” Dedi.
 
Yaklaşık iki aydır yaptığımız çalışmaların sonuna geldik diyen Başkan Atalay, ”Başkanımızın Seydişehir’e beş yıldır yaptığı hizmetler pazar günü halkımızın vereceği destekle, güvenle hız kesmeden devam edecek. Bunda hiç bir şüphemiz yok. Önemli olan yine pazar günü burada görev aldığımız sandıklarda hangi işi verirlerse, hangi görevi verirlerse bunları eksiksiz yerine getirmektir. Bir ilçe başkanı olarak sizlerden bunu rica ediyorum arkadaşlar. Siz gençler herşeyin en iyisine layıksınız. Belediye Başkanımızın yaptığı yatırımların yüzde sekseni gençler için. Bu büyük projeler sizler için yapılıyor, Seydişehir’de işsizliği bitirmek için yapılıyor. O nedenle verilen görevleri önemseyerek  layıkıyla yapalım inşallah. Hepinizi saygıyla selamlıyorum, Allah’a emanet olun.” diyerek sözlerini tamamladı.
"Tüm Seydişehir gençliği ile gurur duyuyoruz" diyerek sözlerine başlayan İttifak Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, ”Ak davanın ak yüzlü gençleri selam olsun size. Bu coşkuyu görünce 15 Temmuz aklıma geldi. İlk gün Milli İrade Meydanındaydık. kinci gün Ankara'ya gittik, orada nöbet tutan sizin gibi gençleri gördük. Farklı kıyafetlerle, farklı farklı siyasi işaret yapan gençlerin bu vatan için nöbet tuttuğunu gördük. Bu gençlik olduğu sürece memelerin iç hainleri de dış hainleri de sizlerden korksunlar. Herzaman sizlerleyiz, pazara kadar değil mezara kadar sizlerle olacağız inşallah. Bu dava ihaneti, ayrılığı kaldırmaz. Bu dava birliği, dirliği ve güçlü olmayı kaldırır. Güç burada, birlik, beraberlik burada ve de gençlik burada. Bizim değerlerimizde genç; inanç ve hayalleri doğrultusunda fedakârlık yapabilendir, işte o gençlik burada. Böyle olduğu sürece elhamdülillah hiç kimse sırtımızı yere getiremez.Bin yıl önce at sırtında girdiğimiz bu Anadolu topraklarında kan döktük, can verdik, şehit verdik ve bu toprakların tapusunu aldık. Bu kardeşlik olduğu sürece hiç kimse bizi bu  topraklardan çıkarma düşüncesi hayalini bile kuramaz. Bu toprakların tapusunu beraber yazdık. Bu gençlik; bu vatan, bu memleket sıkıntıya düştüğünde gövdesini koymaya hazırdır. Bu gençliğin değerlerini çalmak, yobazlaştırmak için o kadar çalıştılar ki elhamdülillah başarılı olamadılar, içimizdeki iman buna müsaade etmedi. İfadelerini kullandı.
 
 
Gençler siyasetin okulu, bahçesi burası diyen Tutal, “Yarın bizler bu görevleri bırakacağız, sizler bu aşkla, heyecanla bu ülkenin gelişmesine büyük katkılar sunacaksınız. Bu ülkenin güçlenmesine, yücelmesine önümüzdeki zaman diliminde katkı sağlayacaksınız. Bizler eğilmeyenlerin yolundan gidiyoruz, Rabbim eğiltmesin inşallah.” dedi.
 
Coşkulu kalabalık tarafından “Başkan Tutal” tezahüratları ile konuşması kesilen Cumhur ittifakı Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, ittifak hakkında şu bilgileri verdi:
 
“Bu ülkenin gelişmesine engel olmak isteyenlere karşı iki lider biraraya geldi ve cumhur ittifakını kurdu. Bizler tabanda Cumhur ittifakının devamını beraberce yürütüyoruz. Cumhur burada cumhurun gençleri burada. Ortak paydası fazla olan, milli manevi değerleri en üst düzeyde olan siyasi partilerimiz ve gençlerimiz biraraya geldiler, ülkenin üzerindeki kara bulutları dağıtmaya başladılar. Devletin beka sorunu yoktur diyenler şunu iyi bilsinler, PKK' nın uzantısı olan partilere belediyelerin teslim edildiği zaman dağda mehmetçigimize kurşun olarak dönecektir. Onun için belediyelerin beka meselesinin olup olmadığını anlamak için buralara bakmak lazım. Onun için Seydişehir’in, Konya’nın, İstanbul’un başaralı olması iki lideri dik tutacaktır. Sadece seçimi kazanmak değil, her akşam ayrı bir miting havasında gören bu alan zaten seçimin sonucuna imza atmışlardır. Amacımız 31 Mart’ta Cumhur ittifakı oylarının üzerine çıkmaktır. İki lidere hiç kimseye ağız açtırmamaktır. Biz hep çıtayı yükseltmektir. 31 Mart’ta yükseltmeye, sonuçlandırmaya hazır mıyız” 
 
Belediye Başkan Adayı Tutal konuşmasının sonunda, Seydisehir’in üçüncü kalkınma evresinin termal olduğunu getirerek istihdamı gerçekleştireceği faaliyetlerden bahsetti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English