Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Mali müşavir adaylarına ücretsiz uzaktan eğitim

Konya SMMM Odası korona virüs salgını döneminde üyelerine ve stajyerlerine yönelik eğitim faaliyetlerine uzaktan eğitimle devam ediyor. Mesleki konularda gerçekleştirilen online seminerlerin yanında SMMM sınavına girecek olan stajyerler için de uzaktan eğitim kursları devam ediyor.

Mali müşavir adaylarına ücretsiz uzaktan eğitim
Eğitim faaliyetlerine teknolojiyi kullanarak devam ettiklerini belirten Konya SMMM Odası Başkanı Abdil Erdal;” Korona virüs salgını ile birlikte gelen sosyal mesafe kuralı sebebiyle Oda hizmet binamızda gerçekleştirdiğimiz birçok eğitimi salgın döneminde gerçekleştiremedik. Fakat konuyla ilgili olarak hızlı çözümlerde bulunarak Odamızın teknolojik altyapısında iyileştirme yaptık ve hem Oda üyelerimize hem de stajyerlerimize ücretsiz uzaktan eğitim imkânını sunduk. Online seminerlerimizin yanında şimdi de SMMM sınavına girecek olan stajyerlerimiz için ücretsiz uzaktan eğitimi gerçekleştiriyoruz. SMMM sınavına her dönem oda hizmet binamızda kurs açıyorduk fakat korona virüs salgını nedeniyle bu dönem eğitimimizi alanlarında uzman eğitmenler eşliğinde uzaktan eğitim olarak gerçekleştiriyoruz. SMMM Sınavlarındaki birçok dersle ilgili planlamamızı yaptık ve programı Oda web sitemizde stajyerlerimizle paylaştık. Uzaktan eğitime stajyerlerimizin ilgisinin yüksek olması bizleri oldukça memnun etmekte. Konya Mali Müşavirler Odası olarak üyelerimiz ve stajyerlerimize daha iyi hizmet için bütün imkânları seferber etmenin gayreti içerisindeyiz” şeklinde belirtti. 

ODA ÜYELERİNE E-UYGULAMALAR ONLINE SEMİNERİ
Konya SMMM Odasının uzaktan eğitim faaliyetleri aynı zamanda online seminerlerle de devam ediyor. Son güncellemelere göre e-uygulamalar ve özellikli konular online semineri hem Konya SMMMO youtube kanalı üzerinden hem de Oda web sitesi üzerinden canlı yayınlanacak. 
Online seminerle ilgili açıklama yapan Başkan Abdil Erdal;” Teknolojik altyapımızı uzaktan eğitimlerin yanında aynı zamanda online seminerler içinde kullanıyoruz. Korona virüs salgını döneminde Oda hizmet binamızda gerçekleştiremediğimiz eğitim seminerlerimizi internet üzerinden online olarak gerçekleştiriyoruz. Böylece bütün meslektaşlarımız bulundukları yerlerden seminerimizi kolayca takip edip sorularını sorabiliyorlar. 25 Haziran günü 17:00’de gerçekleştireceğimiz e-uygulamalar ve özellikli konular seminerimizi meslektaşlarımız Oda youtube kanalı ve Oda web sitemizden takip edebileceklerdir” dedi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English