Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 09.05.2015 - 02:15

Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan: "Pozisyon bulmakta zorlandığımız bir maçı kazanmak mutluluk verici" "Şampiyonluk yarışının 33. haftada değil, 34. haftada biteceğini düşünüyorum"

İSTANBUL (AA) - Galatasaraylı futbolcu Selçuk İnan, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 1-0 yendikleri maçta zorlandıklarını ancak kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Selçuk, karşılaşmanın stresli ve zor geçtiğini anlatarak, şu ifadeleri kullandı:

"Zaten böyle zor olacağını bekliyorduk. Ligimizdeki bütün takımlar çok güçlü. Bugün de böyle bir şey yaşadık. Doğruyu söylemek gerekirse bugün istediğimiz iyi oyunu oynayamadık. Kötü de oynamadık, arkadaşlarımla beraber çok iyi mücadele ettik. Sonuna kadar hep istedik. Sadece istediğimiz pozisyonları üretemedik. Pozisyon bulmakta zorlandığımız bir maçı kazanmak mutluluk verici. Bunu da başardığımız için bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum." 

Selçuk İnan, yoğun maç takvimi ve fikstürle ilgili bir soru üzerine şunları kaydetti:

"Rakiplerimizden önce oynamak ve kazanmak gerçekten çok önemli. Biz de bunu yaşadık. Rakiplerimiz bizden önce oynayıp kazandığı zaman daha fazla stres oluyor. Bugün dezavantajı, avantaja çevirdik. Çünkü pazartesi oynamıştık maçımızı. Cuma yeniden oynamak gerçekten zordu. Ligin sonlarında her üç günde bir final oynamak gerçekten çok zor. Artık biz de rakiplerimizin yarın ve sonraki gün yapacağı maçları bekleyeceğiz. Ben fikstür avantajı diye bir şeye inanmıyorum. Hesap yapamıyorsunuz, gördüğümüz gibi hiçbir maç kolay değil. Bugün kaybedebilirdik de. O yüzden fazla konsantre olup maçlarını kazanan takım şampiyon olacak."

Sarı-kırmızılı oyuncu, gelecek hafta Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda yapacakları maçın da zor geçeceğini vurgulayarak, "Mersin İdmanyurdu çok iyi bir takım ve çok da iyi gidiyor. Eşik maçlarından biri olacak diye düşünüyorum. Şampiyonluk yarışının 33. haftada değil, 34. haftada biteceğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu, desteklerinden dolayı sarı-kırmızılı taraftarlara da teşekkür etti.

 

- Chedjou'nun MR'ı çekilecek

 

Karşılaşmada yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalan Aureilen Chedjou'nun yarın MR'ı çekilecek.

Sol üst adalesinden sakatlık geçiren Chedjou'nun durumunun MR'dan sonra belli olacağı bildirildi.


Kaynak: