Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 23.03.2015 - 22:55

Altınordu Teknik Direktörü Eroğlu: "Kalan 9 maçın hepsini alabilecek güçteyiz" Adanaspor Teknik Direktörü Kurtar: "Orta sahada adam paylaşımı yapamadığımız için pozisyon verdik ve golü yedik"

İZMİR (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Adanaspor'u 3-1 mağlup eden Altınordu'da, teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Kalan 9 maçın hepsini alabilecek güçteyiz" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, son 3 haftada istedikleri sonuçları alamadıklarını, Kayserispor maçındaki yenilgiye rağmen iyi oyunlarının kendilerine moral verdiğini söyledi.

Alttaki takımların kaybettiği haftada 3 puanın çok değerli olduğunu kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Maça çok iyi başladık ve öne geçtik, daha sonra 2, 3, 4. golü de bulabilirdik ama atamadık. İkinci yarı biraz bocaladık ama daha sonra golleri bulduktan sonra kontrolü tamamen ele aldık. Bütün futbolcularımı kutluyorum. Kalan 9 maçın hepsini alabilecek güçteyiz. Amacımız iyi futbol oynamak ve iyi mücadele etmek."

Milli takım arasında cumartesi günü 19 Yaş Altı Milli Takımı ile karşılaşacaklarını kaydeden Eroğlu, Antalyaspor maçına en iyi şekilde hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi. 

- Adanaspor cephesi

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ise Altınordu'yu kutlayarak, daha istekli olan rakiplerinin maçı kazandığını kaydetti.

Tecrübeli isimlerle Altınordu karşısında etkili olmak istediklerini bildiren Kurtar, "Orta sahada adam paylaşımı yapamadığımız için pozisyon verdik ve golü yedik. Daha sonra direkten dönen ve Tiago ile kaçırdığımız pozisyonlar vardı. İkinci yarıda baskılı oynarken kalemizde ikinci golü gördük. Daha sonra risk aldık ama yenildik" dedi.


Kaynak: