Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 15.03.2015 - 22:10

Demba Ba: "Çok güzel bir galibiyet aldık. Önümüzde çok belirleyici ve önemli bir maç var. Bütün konsantrasyonumuzu Club Brugge maçına vereceğiz" "Ankara'da taraftarlarımız harika bir atmosfer yaratıyor. Son 5 dakikasında maçı bırakıp tamamen tribünleri izlemeye başladım" Olcay Şahan: "Son haftalarda gösteremediğimiz performansı bugün gösterdik" Veli Kavlak: "Şimdi sırada Olimpiyat Stadı'nda oynayacağımız Brugge maçı var. İyi dinlenip o maça hazırlanacağız"

ANKARA (AA) - Beşiktaş'ın Senegalli futbolcusu Demba Ba, "Çok güzel bir galibiyet aldık. Önümüzde çok belirleyici ve önemli bir maç var. Bütün konsantrasyonumuzu Club Brugge maçına vereceğiz" dedi.

Golcü futbolcu, Spor Toto Süper Lig'de 5-1 kazandıkları Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı sonrasında yaptığı açıklamada, Ankara'da taraftarların harika bir atmosfer yarattığına değinerek, "Son 5 dakikasında maçı bırakıp tamamen tribünleri izlemeye başladım. Taraftarlarımız da başarıyı ve mutluluğu hak ediyor. Onlara karşılık verebilmek büyük mutluluk" diye konuştu.

Demba Ba, teknik direktör Bilic'in 'Demba Ba 20 gol atarsa şampiyon olabiliriz' sözünün hatırlatılması üzerine ise "İnşallah" yanıtını verdi.

Karşılaşmaya Mustafa Pektemek ile çift forvet başladıklarının altını çizen Demba Ba, "Mustafa ile oynamak çok iyiydi. Onun gibi çalışan ve takım oyununa katkı yapan bir oyuncu olduğunda işler kolaylaşıyor. Gol attığı için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Demba Ba, UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge ile yapacakları rövanş maçına da değinerek, şunları söyledi:

"Taraftarlarımız, Liverpool ile yapılan rövanş maçında harika bir destek verdi. Ankara'daki taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Ankara'ya ne zaman gelsek bizi hiç yalnız bırakmadılar ve harika bir atmosfer oluşturdular. Perşembe günü taraftarımızın çok büyük desteğine ihtiyacımız var. Biliyorum ki orada olacaklar ve hep birlikte turu geçip çeyrek finale yürüyeceğiz."

 

- Olcay Şahan: "Hak ederek kazandık"

Olcay Şahan ise karşılaşmaya çift forvet başladıklarını ve kazanacaklarını ilk dakikadan itibaren belli ettiklerini vurgulayarak, "Bugün hak ederek kazandığımızı düşünüyorum" dedi.

Stadı dolduran taraftarlara teşekkür eden milli futbolcu, "Bugün takım çok açtı, daha farklı da olabilirdi. Son haftalarda gösteremediğimiz performansı bugün gösterdik. Bunun özgüven vereceğini düşünüyorum. Perşembe günü Brugge karşısında turu atlatıp, derbiye iyi hazırlanıp, milli takım arasına iyi girmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Liderlik şansı varsa bu takıma ayrıca bir motivasyon veriyor" diyen Şahan, "Çok arzulu ve istekli oynadık. 3 puanı hak ettik. Sadece ben değil Demba Ba da Ankara'yı seviyor ve hep gol atıyoruz. En çok Mustafa'nın golüne sevindik. Sakatlık sonrasında forma şansı buldu ve iyi değerlendirdi. Ankaralı taraftarlarımızın 'Ankara'da şampiyon olacağız' diye bir tezahüratı var. Son maçlarımız Olimpiyat Stadı'nda oynayacağımız için buradaki taraftarlarımızı oraya bekliyoruz. O tezahüratı Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştireceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

 

- Kavlak: "Stada 70 bin kişi gelir diye düşünüyorum"

Veli Kavlak, Galatasaray'ın puan kaybetmesinden sonra sahaya çıkıp ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi.

Yoğun bir haftayı iyi bir şekilde geride bıraktıklarının altını çizen Kavlak, şöyle konuştu:

"Şimdi sırada Olimpiyat Stadı'nda oynayacağımız Brugge maçı var. İyi dinlenip o maça hazırlanacağız. Seyahatler sıkıntı oluyor. Sahamızda oynayacağımız maçlara Ankara'ya geliyoruz. Şu ana kadar bu durumu iyi kaldırdık umarım böyle devam eder. Brugge maçı inanılmaz önemli bir maç. Stada 70 bin kişi gelir diye düşünüyorum. Taraftarımızla bir üst tura çıkmak istiyoruz. Sonra da Fenerbahçe derbisine bakacağız."

Pedro Franco ise takımının oyunundan çok memnun olduğunu ve herkesin üzerine düşen görevi en iyi şekilde yaptığını dile getirdi.

Çok iyi oynadıkları bir karşılaşmayı geride bıraktıklarını ifade eden Franco, "Bu sayfayı çevirip perşembe günkü maçımıza bakmamız lazım. Lig sonuna kadar yüksek tempoda maçlar oynayacağız. Fenerbahçe derbisinden önce Brugge maçımız var. Bizim için ilk sırada o karşılaşma yer alıyor. Fenerbahçe maçı da çok önemli ama şu an onu düşünmüyoruz" dedi. 

 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”