Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 30.09.2014 - 02:03

Gaziantepspor Teknik Direktörü Buruk: "Birbirine üstünlük kuramayan iki takımın zevksiz mücadelesini izledik" İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Avcı: "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık, kötü oyun için taraftarlardan özür diliyoruz"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, golsüz sona eren İstanbul Başakşehir maçına ilişkin, birbirine üstünlük kuramayan iki takımın zevksiz mücadelesini izlediklerini söyledi. 

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, tarafların istediklerini sahaya yansıtamadığını ifade etti.

İki takımın da hücumda etkili olamadığını belirten Buruk, "Seyredenlere güzel maç izletemedik. Daha iyi olmak zorundayız, bu haftaki oyun hoşumuza gitmedi. Savunma oyuncularının iyi oyunu, oyunumuzu ayakta tuttu. Hücum hatlarına hamleler yaptık, o da etkili olmadı. İki takım kazanmak için çok bir şey yapmadı, iki taraf da kazanmayı hak etmedi. Birbirine üstünlük kuramayan iki takımın zevksiz mücadelesini izledik'' dedi.

Sezonun en kötü maçını oynadıklarını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti:

"Kendi sahamızda oynuyoruz, oyun içinde enerjimizin düştüğü anda taraftarın desteğini bekliyoruz. Bu sene maçlar Passolig uygulaması nedeniyle taraftarsız oynanıyor. Bu da futbolun kalitesini düşürüyor. Oyun genelinde iki takım da üstünlük sağlayamadı ve bir puana razı olduk."

 

- İstanbul Başakşehir cephesi

İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı da kötü oyun için taraftarlardan özür diledi.

Avcı, istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarına değinerek, "Kötü oyun için taraftarlardan özür diliyoruz. Çok kötü oyun vardı. 35 dakikaya kadar oyunun hakimiyeti bizdeydi ama ilk şutu da bu dakikada atabildik. İkinci yarı daha etkili olduk ama istediğimizi yapamadık. Maça sadece deplasmanda alınan bir puan olarak bakıyoruz" diye konuştu. 


Kaynak: