Son Dakika Haberler

Lucifer Dizi İzle

 

Polisiye, komedi ve drama türlerinde bir dizi olan Lucifer yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerin ilgisini çekmektedir. Çünkü ilgi çekici bir konuya ve değişik bir olay örgüsüne sahiptir. Bu yüzden de günümüzde birçok kişi bu diziyi severek takip etmektedir. Konusu itibarı ile de oldukça ilgi çekicidir. Cehennemin efendisi olarak birçok mite konu olan Lucifer'ın cehennemde yaşamaktan sıkılması ile olaylar başlar. Cehennemden sıkıldıktan sonra Los Angeles'ta yaşamaya karar verir. Burada Lux isimli bir kafe açmasıyla tüm olaylar başlar.

 

Artık fani bir yaşam sürmek istemektedir Lucifer. Bu yüzden de kendi kendini cehennemden kovdurur aslında. Her ne kadar Lucifer dünya üzerinde tek başına yaşamak istese de kardeşi olarak bilinen melek ve babası olarak bilinen tanrı onu rahat bırakmaz. Aslında dizi boyunca bu karakterler arasındaki çatışmayı izleriz. Haydi sen de hemen yabancı dizi izle seçeneği ile bu diziyi izlemeye başla.

 

Lucifer Dizisi Konusu

 

Günün birinde cehennem yaşamından sıkılan Lucifer'in dünya üzerinde fani bir yaşam sürmek istediğine karar vermesiyle başlar her şey. Lucifer dünyada kendi ayakları üstünde durmak ve kendi başının çaresine bakmak istemektedir. Ama melekler ve tanrı buna izin verecek midir? Bu üçlü arasındaki çatışmalar zaman zaman komedi bazen de dram boyutlarına ulaşmaktadır. Bu yüzden sen de bu birçok konuya sahip diziyi hemen izle

 

Sitedeki Lucifer izle butonundan yararlanarak bu diziyi izleyebilirsin. Bu dizi yayınlandığı ilk günden beri birçok izleyici kendisine çekmeyi başarmıştır. Çünkü birçok alanda izleyiciyi memnun eden bir yapıya sahiptir. Sen de hemen sitemizden bu diziyi izle ve karakterler arasındaki çatışmalara şahit ol. Bu dizi sayesinde hem gülebilir, hem ağlayabilir hem de çeşitli maceralara atılabilirsin. 

 

Lucifer Altyazılı veya Türkçe Dublaj İzle

 

Maze isimli yardımcısı ile geldiği dünyada Dedektif Chloe Decker ile suçlulaları yakalamaya çalışır Lucifer. Aslında kendisi bir şeytan olsa da bu dizide farklı bir boyuttan ele alınmıştır. Bir yandan suçlular peşinde koşar bir yandan da kendi ailevi sorunları ile uğraşmaya çalışır. 

 

Durum böyle olunca da ortaya izlenecek birçok sahne çıkıyor. Sen de hemen Lucifer türkçe dublaj izle seçeneğinden faydalan. Sitemizden ister bu diziyi Türkçe altyazılı izle istersen de dublaj izle. Ama her ne olursa olsun bu diziden büyük bir keyif alacağından emin olabilirsin. Lucifer'in hayatına şahit olarak onun maceralarını anında siteden izle. Böylece gününü keyifli bir şekilde sonlandırabilirsin.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English