Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

LG, Ankara’da Yeni Bir LG Brand Shop Daha Açtı!

2020 yılı itibariyle Türkiye’deki mağazalarına yenilerini ekleyen Teknoloji Lideri LG, yatırımlarına devam ederek Ankara’nın en büyük LG Brand Shop’unu Kentpark AVM’de açtı.

LG, Ankara’da Yeni Bir LG Brand Shop Daha Açtı!
2020 yılı itibariyle Türkiye’deki mağazalarına yenilerini ekleyen Teknoloji Lideri LG, yatırımlarına devam ederek Ankara’nın en büyük LG Brand Shop’unu Kentpark AVM’de açtı. Koç Pazarlama ile gerçekleştirilen işbirliği kapsamında açılan mağazada LG’nin teknoloji merkezi niteliği taşıyan özel bir deneyim alanı da bulunuyor. Tüketicileri geleceğin teknolojileri ile buluşturan LG ThinQ Deneyim alanında, birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV’lere kadar yeni nesil teknolojiler sergileniyor.
LG Electronics, Türkiye’ye olan güveninin ve yatırım isteğinin bir göstergesi olarak yatırımlarına devam ediyor. Hizmete giren yeni Forum Ankara Kutup LG Brand Shop ile teknoloji lideri LG, bir ay içerisinde Ankara’da yeni bir mağaza daha açtı.
LG Brand Shop’ta, LG’nin son teknoloji ve yapay zeka ile donatılmış ürünleri tüketicilerin incelemesine sunuluyor.
 
LG Electronics, Türkiye’de kendi mağazaları ile büyümeye devam ediyor. Kasım 2020 içerisinde Ankara’nın en büyük LG Brand Shop’u hizmete sokan LG, aradan bir ay bile geçmeden yine Ankara’da yeni LG Brand Shop’un açılışını yaptı. LG’nin küresel salgın nedeniyle yaşanan zor günlerde dahi yatırımlarına hız kesmeden devam etmesi, Türkiye’ye olan güveninin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.
 
İleri Teknolojiye Sahip Ürünler Tüketicilerle Buluşuyor
Forum Ankara AVM’de Kutup A.Ş. yatırımıyla yer alan yeni LG Brand Shop’ta LG’nin son teknoloji ile donatılmış beyaz eşya, TV, ses sistemi, hoparlör ve klima sistemlerinin yanı sıra, birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV’lere kadar yeni nesil teknolojiler sergileniyor. Kapıyı açmadan üzerindeki ekran yardımıyla içerisindekileri gösteren buzdolabı LG InstaView, iki farklı çamaşırı, iki farklı bölmede tek seferde yıkayabilen LG TwinWash çamaşır makineleri ve yapay zekaya sahip TV’ler bu alanın önde gelen ürünleri arasında yer alıyor.
 
Forum Ankara Kutup LG Brand Shop haftanın 7 günü 10:00 – 20:00 saatleri arasında hizmet veriyor.
 
Adres: Yozgat Bulvarı 99 Zemin Kat, Ovacık Keçiören, Ankara
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English