Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Konya Basın Buluşması'nda konuştu.
Konya Basın Buluşmasında konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, "Duygularımızın ticaretini yapmalarına izin vermemeliyiz. Whatsapp üzerinden istismara ve kişisel verilerinizin birilerinin eline geçmesine asla izin vermeyiz." dedi.
Yasal Uyarı:
Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.
Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!
Yorumlar
Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
-
K
Pazar fiyatları hakkında bir bilginiz var'mı? Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bunları önlemek için ne yapıyorsunuz?
Neee vekil hanım bu soruları duyunca kaçtı'mı?
-
Cevapla
-
Begen (1)
-
Begenme (1)
-
G
tek derdimiz buydu demii
-
Cevapla
-
Begen (2)
-
Begenme (1)
-
ESNAF PERİŞAN
47 gün önce
çarşı pazarı gez bi...sadece TÖREN VEKİLİ BU DA
-
Cevapla
-
Begen (1)
-
Begenme (1)
-
MehmetAli Erol 42.m
48 gün önce
Fetonun cocuklarl nin klzlyor acaba
-
Cevapla
-
Begen (1)
-
Begenme (0)