Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kulu öğretmenevinde 11 bin 620 kişi konakladı

Konya'nın Kulu ilçesinde 2019 yılı sonunda hizmete açılan Kulu yeni Öğretmenevindeki konaklama talebi % 400 artışla son bir yıl içerisinde 11 bin 620 kişiye hizmet verdi.

Kulu öğretmenevinde 11 bin 620 kişi konakladı
Kulu Kaymakamlığı tarafından tefrişatı yapılan ve 2019 yılında yapımı tamamlanarak hizmete açılan Kulu Öğretmenevi binası modern ve mimari yapısıyla ilçenin çehresini değiştirmekle birlikte önemli bir ihtiyacı da karşıladı.

Konaklama ve restaurantta 5 yıldızlı otel hizmetini aratmayan Kulu Öğretmenevi, bir çok vatandaşın uğrak noktası haline geldi. İdareci, yönetici ve personeliyle güler yüzlü, kaliteli ve 7/24 güvenli hizmet sunan Öğretmenevi, 2019 yılına kıyasla 2020 yılındaki istatistikleri ile göz doldurdu.

5045 metrekare alana sahip ve 6 katlı olan Kulu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürlüğü binasında tek kişilik ve iki, üç, dört kişilik olmak üzere; 8’i süit, 8’i duble olmak üzere toplam 28 oda, 65 kişilik yatak, 150 kişilik yemekhane, 1 kafeterya ve 1 konferans salonu bulunuyor.

2019 yılında hizmet vermeye başlayan yeni Öğretmenevi binasında 2019 yılına oranla 2020 yılında % 400 artışla 11 bin 620 kişi konakladı. 2019 yılında ise eski binasında 3 bin 111 kişiye hizmet vermişti. Kulu yeni Öğretmenevi binasını çevre ilçe ve mahallelerden de birçok vatandaş tercih etti.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan şu ifadelere yer verdi; “Kulu Öğretmenevi binamız 15 Aralık 2019'dan itibaren adı öğretmenevi olsa bile başta öğretmenlerimiz, eğitim camiası mensuplarımız olmak üzere tüm kamu görevlileri ve bütün vatandaşlarımıza hizmet verecek şekilde hizmete başladı.Tefrişatı ve donanımı öğretmenevi müdürlüğümüzün kendi imkânlarıyla yapılmış olup; bu binamızda 28 odamız var. 28 odamızın 8 odası suit oda şeklinde, 8 odası tek kişilik ve 12 odası da 2 kişilik ve 3 kişilik odalar şeklinde planlandı. Böylece 28 odamız toplam 65 yatak kapasitede ilçemizde hem kamu görevlilerimizin hem ilçeye yeni atanan memurlarımızın ama aynı zamanda ihtiyaç olması halinde tüm vatandaşlarımızın kendileri ve misafirlerini çok rahat ağırlayabileceği, konaklayan vatandaşlarımızın da çok memnun kalacağı bir şekilde hem dizaynı hem tefrişatı yapıldı. Burada oda fiyatlarımızın içine açık büfe kahvaltı da dahil dolayısıyla oda kahvaltı şeklinde hizmet veriyor. Aynı zamanda Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüz ilçemizdeki taşımalı eğitim gören yaklaşık 1700 öğrencinin yeni tip korona virüs (COVİD-19) öncesi her gün sıcak yemek ihtiyacını karşılamaktaydı. Açılışından bugüne kadar ki süreçte çok sayıda vatandaşımız verilen hizmetten memnun kalarak Öğretmenevi binamızı tercih etti. Öğretmenevi binamızda 2019 yılına oranla 2020 yılında % 400 artış oldu. 2020 yılında 11 bin 620 kişiye konaklama hizmeti veren Müdürlüğümüz, 2019 yılında 3 bin 111 kişiyi misafir etmişti. İnşallah Pandemi sonrası da daha kapsamlı ve iyi bir hizmet anlayışıyla tüm vatandaşlarımızın buradaki ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz."

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English