Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, hayvanları yanan üreticileri ziyaret etti

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, ahırı yanan ve hayvanları telef olan üretici aileleri ziyaret etti.

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan,  hayvanları yanan üreticileri ziyaret etti
Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, ilçeye bağlı Altılar mahallesinde geçtiğimiz pazartesi günü akşamı çıkan yangın sonucu küçükbaş ve büyükbaş hayvanları zarar gören aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

İlçe Kaymakamı Ali Edip Budan'a Kulu Ziraat Odası Başkanı Cengiz Öztürk, Cihanbeyli Ziraat Odası Başkanı Veysel Akbulut, Kulu İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ahmet Kılıç, Kulu İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Uysal ile Altılar Mahalle Muhtarı Adil Demir eşlik etti.

Kaymakam Budan ilk olarak yangının yaşandığı ahırda incelemelerde bulunarak ailelerden yaşananlar hakkında bilgi aldı. Budan daha sonra üreticilerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Kulu, Cihanbeyli ve çevre ilçe köylerinden çok sayıda vatandaşımız ailelere destek sağladı. Hayırseverler tarafından ailelere yaklaşık 400 adet küçükbaş hayvan verildi. Maddi yönden de birçok gurbetçinin üretici ailelere katkı verdiği öğrenildi. Ayrıca toplanan yardımlardan üretici ailelere 3 adet 50'şer m2 yeni ağıl yapılacak.

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan yaptığı açıklamada; " Biz her zaman mazlumun, mağdurun millet olarak yanındayız. Bu köyümüzde de arkadaşlarımızın başına böyle talihsiz bir olay geldi. Biz de şahit oluyoruz ki yakın köylerimiz ve komşularımız hep destek olmanın peşindeler. Ben hem vatandaşlarımız adına hem de ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Cihanbeyli ve Kulu Ziraat Odası Başkanlarımız ile köylü ve komşularımıza teşekkür ediyorum. Bu önemli bir şey. En azından acımızı hafifletir, sıkıntımızı çözer. Hatta şuan belki fazlası bile var. Onu doğru ve adil bir şekilde bizim organize etmemiz lazım. Toplanan yardım ciddi bir yardım. Bunu belli bir adalet çerçevesinde arkadaşların ihtiyacını gidermekle birlikte değerlendirmemiz lazım. Ben tekrardan bu ailelerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. " dedi. 

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English