Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kulu'dan yarışmaya katılan öğrenci Türkiye birincisi oldu

Kulu ilçesinden Özel Mektebim Okullarının düzenlemiş olduğu yarışmaya katılan ortaokulu öğrencisi müzik dalında Türkiye birincisi oldu.

Kulu’dan yarışmaya katılan öğrenci Türkiye birincisi oldu
Kulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Abdussamed Altun, Özel Mektebim okullarının düzenlemiş olduğu "Benim Gözümde Atatürk" konulu yarışmaya katıldı. Öğrenci başarılı bağlama ve ses performansıyla müzik dalında Türkiye birinciliğini elde etti. Müzik Öğretmeni Taha Şahbaz' ın danışmanlığını yaptığı eserle Türkiye birincisi olan Altun, yaşadığı duygularını anlattı. 

Kulu Mehmet Akif Ersoy 6. sınıf öğrencisi Abdussamed Altun, başarıya giden öyküsünü Kon Tv Kulu Muhabiri ile paylaştı. Altun yaptığı açıklamada: " 4. sınıfta bağlama ile tanıştım, ilgimi çekti. Ve kursa giderek kendimi geliştirdim. Mektebim Okulları'nın düzenlemiş olduğu 'Çocuğun Gözünde Atatürk' konulu bir yarışma olduğunu öğrendim ve katılmak istedim. Yarışma sürecinde söz ve müzik aşamasını gerçekleştirdikten sonra kaydımızı çektik. Mektebim okullarına gönderdik. Sonucun açıklanmasını bekledik. O süreçte çok heyecanlıydım birinci olacağımı düşünüyordum. Ve bugün sonuçlar açıklandı. Çok mutlu oldum. Türkiye birincisi oldum. O sırada da Konya'da 'Haydi Bil Bakalım' yarışmamız vardı. Orada arkadaşlarımı yanındaydım. Bunu öğrenince arkadaşlarım da ben de öğretmenlerim herkes mutlu oldular. Benim yanımda bana destek olan Müzik öğretmenim Taha Şahbaza ve babam Fatih Altun'a çok teşekkür ediyorum. Bağlamaya gönül veren tüm kardeşlerimize bu konuda ve sosyal etkinliklere katılmasını tavsiye ediyorum. Atatürk'de bilindiği üzere vatana, millete önem vermiş bir şahsiyettir. Yarışmanın ödülü ise Selanik'e gitmek. Selanik'e gidip Atatürk'ün evini ve o ortamı göreceğim. Bunun içinde ayrıca çok heyecanlıyım." dedi.

Müzik Öğretmeni Taha Şahbaz ise Abdussamed'in çok yetenekli bir öğrenci olduğuna çekerek: " Abdussamed çok yetenekli bir öğrencimiz. Bunun karşılığında yarışma sonucunda müzik kategorisinde Türkiye birincisi oldu. Bunun içinde çok mutluyuz. Sadece ilçemizi değil, Konya ilimizide temsil etti. Diğer illerdeki öğrencilerimize de örnek teşkil ettiği için özellikle teşekkür ediyorum. Yarışma sürecinde babası Fatih Altun hocam hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Bunun için ona özellikle teşekkür ediyorum. Diğer öğrencilerimizinde hangi alan olursa olsun sadece müzik alanı değil diğer alanlarda da kendilerini geliştirmeleri ve böyle yarışmalarda kendilerini göstermelerini tavsiye ediyorum. Öğrencimizi tekrardan tebrik ediyorum." dedi. 

Öğrencinin ödül olarak ise Selanik ve Kavala gezisine katılacağı öğrenildi.

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 5
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English