Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Kulu'da okullara 20 bin metrekare ısı yalıtım kaplaması yapıldı"

Kulu Kaymakamlığı tarafından 2019 yılında başlatılan ve devam eden kampanya kapsamında bir okulun daha dış cephe ısı yalıtım kaplaması tamamlanıyor.

“Kulu’da okullara 20 bin metrekare ısı yalıtım kaplaması yapıldı“
İlçede yaklaşık 3 bin metrekare üzerinde dış cephe alanına sahip Düden Anadolu Lisesi, ısı yalıtımla kaplanıyor. Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan, çalışmaların devam ettiği okulda incelemelerde bulundu. 

Kaymakam Budan burada Kon Tv Kulu Muhabirine yaptığı açıklamada; "Millet Meclisimizin kuruluşunun 101. yılını ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı çelenk sunma töreni ile gerçekleştirerek tebriklerimizi ilettik. Program sonrasında Düden Anadolu Lisemize geldik. Arkamda görmüş olduğunuz okulumuz şuan Kaymakamlığımızca dış cephe ısı yalıtımı siding olarak yapılmaktadır. Yaklaşık 3 bin metrekarenin üzerinde büyük bir imalat var. Biliyorsunuz 2019 yılından itibaren ilçemize doğalgazın gelmesi ile Kaymakamlık olarak bir kampanya başlatmıştık. Yaklaşık 19 okulumuzun hem dış cephe siding kaplamasını hem de doğalgaz dönüşümlerini tamamlamıştık. Bu kapsamda tabi arkamızdaki okul çok büyük metrajlı bir bina olduğu için bunu yapamamıştık." dedi.

'Hayırsever firmamızın desteği ile yürütüyoruz'


"Sağ olsun LPG sektöründe faaliyet gösteren hayırsever bir firmamız ricamızı kırmayarak Düden Anadolu Lisemizin dış cephe ısı yalıtımını ilçemize, okulumuza, çocuklarımıza hediye olarak yaptırdılar. Ben bu vesile ile firmamıza teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bu pandeminin de geçmesi ile çocuklarımız okullarına kavuşur. Kendilerine fiziki olarak hazırladığımız kışın daha sıcak, yazın daha serin bir ortamda en iyi şekilde ders alacakları ortamları hazırlıyoruz." ifadelerini kullandı.

'Kampanya ile birlikte toplamda yaklaşık 20 bin metrekare dış cephe ısı yalıtım kaplaması yaptık'

Kaymakam Budan, sözlerini şöyle sonlandırdı; Bu vesileyle Düden Anadolu Lisemizin yapılması ile birlikte ilçemizde okullarımızın yaklaşık 20 bin metrekare dış cephe ısı yalıtım kaplaması yapıldı. 2 okulumuz dışında da doğalgaza dönüştürmediğimiz okulumuz kalmadı. Burada emeği geçen bütün çalışanlara teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun."

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 1
  • 1
  • 1
  • 4
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English