Son Dakika Haberler

Kulu ilçesindeki en önemli sosyal tesislerden biri olan yeni öğretmenevi binası hizmet vermeye başladı.

Kulu’da öğretmenevi hizmete girdi
Kulu Kaymakamlığı tarafından tefrişi yaptırılan ve Kulu Belediyesince yapımı tamamalanan yeni öğretmenevi binası modern yapısıyla Kulu'da ilk olma özelliği taşıyor. Bina eksikliklerinin giderilmesi ile birlikte hizmete açıldı.

Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan Kon Tv Kulu Muhabirine yaptığı açıklamada: " Şuan ilçemizin yıllardır ihtiyaç duyduğu hem de konaklama anlamında tüm halkımıza hizmet verecek olan Kulu Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu müdürlüğümüzün yeni binasındayız. Bu binamız yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde Kulu belediyemiz tarafından yaptırılan binanın bir kısmı İlçe Halk kütüphanesi diğer kısmı şuan içinde bulunduğumuz öğretmenevimizin bir odası. Bu binamız Kulu belediyemiz tarafından yapılmış olup, ilçemize kazandırıldı. Gördüğünüz tefrişat öğretmenevimizin kendi imkânları ile yapıldı. Bu Öğretmenevi binamız 15 Aralık 2019'dan itibaren adı öğretmenevi olsa bile başta öğretmenlerimiz, eğitim camiası mensuplarımız olmak üzere tüm kamu görevlileri ve bütün vatandaşlarımıza hizmet verecek şekilde hazırlandı. Tefrişatı, donanımı öğretmenevi müdürlüğümüzün kendi imkânlarıyla yapılmış olup, bugünden itibaren hizmet vermeye başladı. Bu binamızda 28 odamız var. 28 odamızın 8 odasını suit oda şeklinde , 8 odası tek kişilik ve 12 odası da 2 kişilik ve 3 kişilik odalar şeklinde planlandı. Bu odamız ile birlikte 28 odamız toplam 65 yatak kapasitede dolayısıyla ilçemizde hem kamu görevlilerimizin hem ilçeye yeni atanan memurlarımızın ama aynı zamanda ihtiyaç olması halinde sivil vatandaşlarımızın misafirlerini çok rahat ağırlayabileceği, misafir edebileceği ve konaklayan vatandaşlarımızın da çok memnun kalacağı bir şekilde hem dizaynı hem tefrişatı yapıldı. Burada oda fiyatlarımızın içine açık büfe kahvaltı da dahil dolayısıyla oda kahvaltı şeklinde hizmet verecek. Bir büyük yemekhanemiz var orada da öğlen tüm ilçe halkımıza yine başta kamu görevlilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımıza 4 çeşit sıcak sulu yemek çıkacak. Aynı zamanda bu Öğretmenevi Müdürlüğümüz ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüz ilçemizdeki taşımalı eğitim gören yaklaşık 1700 öğrencinin biz aynı zamanda da hergün sıcak yemek ihtiyacını karşılıyoruz. Dolayısıyla burası bir kompleks, ilçemize bir yatırım. Binanın inşaatını yapan Kulu Belediyemize ben teşekkür ediyorum. Bu tefrişatı Kaymakamlığımız ve Öğretmenevi Müdürlüğümüz birlikte gerçekleştirdik. İnşallah burada konaklayacak olan vatandaşlarımız memnun olacaklar. Bugünden itibaren Kulu'da bulunan ve Kuludan geçen herkese hizmet vermeye başlayacak. Ben şimdiden Hayırlı uğurlu olsun diyorum. "dedi. 

Yaklaşık 5045 metrekare alana sahip 6 katlı yeni öğretmenevi binasında 65 yatak kapasiteli 28 oda, 150 kişilik yemekhane, 1 kütüphane, 1 kafeterya ve 1 konferans salonu bulunuyor.

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English