Son Dakika Haberler

Kulu Kaymakamlığı ve Kızılay Kulu Şube Başkanlığı, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara çifte bayram heyecanı yaşattı.

Kulu’da çocuklara bayram hediyesi
Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan’ın talimatıyla merkez ve mahallerinde yaşayan ihtiyaç sahibi çocukların bayram öncesi tespiti, ihtiyaçlarının temin edilerek kendilerine sıra dışı güzel bir gün yaşatılması yönündeki çalışması kapsamında belirlenen çocuklara erken bayram heyecanı yaşatıldı.

Kulu Kaymakamı Ali Budan, Kızılay Kulu Şube Başkanı Faruk Taner, Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu Okul Müdürleri Serkan Kara ve Cem Arslan ile Kızılay Kulu Şube Başkanlığı personellerinin katılımıyla Kulu Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda bir araya gelindi. Burada ihtiyaç sahibi ve yetim olan çocuklara içerisinde kıyafet ve ayakkabıların bulunduğu 40 bayramlık hediye paketi ve 10 bisiklet dağıtımı yapıldı.

Yaklaşan bayram öncesi çocuklara çifte bir heyecan ve mutluluk yaşattıklarını belirten Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan;  “İçerisinde bulunduğumuz Ramazan ayı, idrak ettiğimiz Kadir Gecesi ertesinde ve Ramazan Bayramı öncesinde Kulu Kaymakamlığımız ve Kızılay Şube Başkanlığımızca yaklaşık 40 öğrencimize , çocuğumuza bayram öncesi her birine  4-5 parçadan oluşan kıyafet setleri dağıttık. Aynı zamanda Kaymakamlığımız bünyesinde bulunan 10 adet bisikleti de çocuklarımıza bu kıyafetlerimizle birlikte verdik. Buradan Kulu Kaymakamlığı olarak Kızılay Kulu Şubemize,Kızılay Genel Başkanlığımıza ve çocukların tespitinde görev alan okul müdürlerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı bayram öncesi sevindirdik. Bu çocuklarımız genelde zor durumda olan ailelerinin parçalanmış olduğu, anne veya babalarının birinin vefat etmiş olduğu ailelerden seçtik. Dolayısıyla mağdur veya muhtaç olan çocuklarımızı bayram öncesi belki bir nebze de olsa sevinmelerine, yüzlerinin gülmesine vesile olduk. Ben tekrar bu vesile ile Kızılayımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Bayram öncesi yeni kıyafet ve bisikletlere kavuşan çocuklar yaşadıkları heyecanı anlatırken; “Bu bayram bizim için adeta iki bayram oldu.” diyerek mutluluklarını ifade etmeye çalıştılar.

Bayramlık elbiseleriyle bayramın gelmesi için sabırsızlandıklarını belirten çocuklar ve aileleri, kendilerine bu imkânı tanıyan Kulu Kaymakamı Ali Edip Budan’a ve Kızılay Kulu Şube Başkanı Faruk Taner’e teşekkür ettiler.

Ertan Özkök/Kulu

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 0
  • 0
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English