Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kozasını Yırtan Kelebekler projesi başladı

Yaşam Boyu Kariyer Derneği tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Kozasını Yırtan Kelebekler Projesi başladı.

Kozasını Yırtan Kelebekler projesi başladı
Gençlerin kişisel, bilişsel, mesleki ve kültürel anlamda gelişmesine, milli ve manevi değerlere sahip bir Türk gençliğinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla hazırlanmış olan projede; Necmettin Erbakan Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Konya İl Müdürlüğü, Erbil Koru Anadolu Lisesi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, Konya Bağımlılıkla Mücadele Derneği, Necmettin Erbakan Üniversitesi Kültür ve Turizm Topluluğu projenin paydaşları olarak yerini aldı.
Dernek Başkanı ve aynı zamanda Proje Koordinatörü olan Doç. Dr. Abdurrahman DİNÇ; proje içeriği ile ilgili şunları söyledi: Proje 15-24 yaş aralığındaki lise ve üniversite gençlerini kapsamaktadır. 10 sevgi evlerinde kalan, 10 şehit veya gazi yakını, okullarında başarılı 10 Fen ve Anadolu Lisesi, 10 Meslek Lisesi, 10 üniversite öğrencisi olmak üzere toplam 60 öğrenci projenin hedef kitlesidir.
Proje kapsamında öncelikle gençlere kişilik ve meslek belirleme testleri uygulanacak ve buna bağlı olarak Koçluk hizmetleri verilecektir. Bunun yanı sıra gençlerin okul başarısını artırıcı hızlı okuma kursu, diksiyon ve beden dili kursu, hafıza teknikleri kursu düzenlenecektir. Bunlarla birlikte ebru ve hat sanatı, okçuluk ve masa tenisi etkinlikleri de yapılacaktır.
Ayrıca seminer, atölye çalışmaları, geziler ve gönüllülük faaliyetleri de yapılmaya çalışılacaktır. Proje sonunda yapılacak yarışmalar sonucunda dereceye girenlere ödül verilecektir.
Dinç; Projeye destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanlığına, Necmettin Erbakan Üniversitesine, Erbil Koru Anadolu Lisesine, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesine, Konya Bağımlılıkla Mücadele Derneğine ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Proje ekibinde Proje Koordinatörü Doç.Dr. Abdurrahman DİNÇ, Koordinatörler Esma Solak, Furkan Karakoç, Eğitmenler; Doç.Dr. Barbaros Yalçın, İhsan Genç, Mehmet Ali Karakoç, Uğur Ataseven, Nuray Öyke gibi pek çok akademisyen ve eğitmen yer aldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 1
  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English