Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kovid-19 denetim ekipleri maskeli gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde denetimlerde bulunan ekipler, düğün salonuna gitmek üzere kuaförden çıkan Mustafa ve Semanur çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirerek, mutluluklarına ortak oldu

Anadolu Ajansı haberine göre;

ANKARA (AA) - Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki iş yerleri ve camilerde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında denetim yapan ekipler, maske takan gelin ve damatla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Etimesgut Kaymakamı İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Enver Demirel'in de katıldığı denetimlerde, Elvankent bölgesinde bulunan spor ve güzellik merkezleri ile camilerde, maske ve sosyal mesafe kurallarına ilişkin tedbirler incelendi.


Ekipler, denetimler sırasında düğün salonuna gitmek üzere kuaförden çıkan Semanur ve Mustafa çiftiyle sosyal mesafe kuralına uyarak hatıra fotoğrafı çektirip, mutluluklar diledi.


- "2 AVM, 72 spor merkezi ve 128 cami denetlenecek"


Denetimlerin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Kaymakam Sevgili, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda yurt genelinde eş zamanlı olarak Kovid-19 denetimlerinin yapıldığını anımsatarak, "Denetlemelerde belediyemizin çok büyük desteğini gördük. 15 araç ve 300 personel civarında yardımları oldu." dedi.


Her gün umuma açık yerlerde denetimlerde bulunduklarını anlatan Sevgili, "Bugün de ilçe genelinde 67 ekip ve 302 personelle 2 AVM, 72 spor merkezi ve 128 cami denetlenecek." diye konuştu.


Sevgili, koronavirüsün bir kişi ile başlayıp milyonlarca insana bulaştığını ifade ederek, denetimlerde maske, mesafe ve hijyen konusunda vatandaşlara uyarılarda bulunduklarını aktardı.


- "Ücretsiz tek kullanımlık seccade ve maske veriyoruz"


Tevhid Camisi'nde cuma namazı öncesi incelemelerde bulunan Kaymakam Sevgili, 4 bin olan cami kapasitesini Kovid-19 tedbirleri kapsamında 1500-2000 arasında sınırlandırdıklarını söyledi.


Etimesgut Belediyesinin bütün camilerin temizliğini yaptığını belirten Sevgili, "Herkes seccadesini getiriyor. Seccadesini getiremeyenlere de ücretsiz tek kullanımlık seccade ve maske veriyoruz. Ayrıca cami girişinde dezenfektanlarımız var. Bu tedbirler toplumumuzun sağlığı içindir. Herkesi tedbirlere uymaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English