Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KOSKİ'ye TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi

Covid-19 salgınına karşı çok sayıda önlemi uygulamaya koyarak TSE denetiminden geçen Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki su ve kanalizasyon idareleri içinde TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk kurum oldu.

KOSKİ’ye TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi
Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’nün Covid-19 salgınının önlenmesine yönelik faaliyetleri TSE tarafından onaylandı. 

Tüm dünyada etkili olan ve ülkemizde de çok sayıda insanın hayatını kaybettiği Covid-19 salgını dolayısıyla Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, pandeminin ilk gününden itibaren bünyesindeki birimlerde ve üretim sahalarında gerekli önlemleri alarak TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanan ilk su ve kanalizasyon idaresi oldu. 

“ÖNCÜ KURULUŞLARDAN BİRİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Pandemi konusunda riskleri ve tedbirleri gözden geçirerek sistematik hale getirmenin önemine işaret eden Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir, “KOSKİ olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’ın talimatları ile halkımıza her alanda kaliteli, ulaşılabilir ve yüksek standartlı hizmet vermek için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Daha önce kaliteye yönelik aldığımız Kalite Yönetim Sistemi İSO 9001, 22000 Gıda Yönetim Sistemi, 14001 Çevre Yönetim Sistemi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi belgelerimiz var. Türkiye’de ilk kez bir su ve kanalizasyon idaresinin aldığı Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’yle de kalite konusunda öncü kuruluşlardan olmayı sürdürüyoruz. Tüm çalışmalarımızda bizlere yol gösteren Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve belgenin alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

KOSKİ’NİN ALDIĞI BELGELER KALİTESİNİ ORTAYA KOYUYOR
KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Demir’e belgelerini takdim eden TSE Konya Bölge Koordinatörü Mehmet Yıldırım da, “Sayın Bakanımız Mustafa Varank’ın önderliğinde Covid-19 Güvenli Hizmet Kılavuzu TSE tarafından hazırlandıktan sonra Konya Koordinatörlüğümüz tarafından KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde gerekli incelemeler ve denetimler yapıldı. Teknik ekibimizle birlikte yapılan denetimler sonucunda güvenli hizmet belgesini almaya hak kazandınız. Tebrik ediyoruz, hayırlı olsun inşallah. Türkiye’deki su ve kanalizasyon idareleri içerisinde bu belgeyi almaya hak kazanan ilk kuruluşsunuz. Diğer aldığınız belgeler de göz önünde bulundurulduğunda ne kadar sağlıklı ve temiz su üretimi yaptığınız tasdik edilmiş oluyor. Başarılarınızın devamını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından TSE Konya Bölge Koordinatörü Yıldırım, KOSKİ Genel Müdürü Demir’e Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni takdim etti.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English