Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Koronavirüs Sitesi Kuran Genç Girişimciye Reklam Teklifleri Yağıyor !

Koronavirüs Sitesi Kuran Genç Girişimciye Reklam Teklifleri Yağıyor !

27 yaşındaki başarılı genç girişimcinin salgın döneminde kısıtlı imkanlarıyla kurduğu ‘’ koronavirus.info.tr  ’’ adlı websitesi sadece 3 ay içerisinde birçok şirketten onbinlerce liralık reklam teklifleri almaya başladı. Salgının en kısa sürede atlatılmasında en büyük payın ‘’ Toplum Bilinci ’’ olduğuna dikkat çeken Cihan Turan, en iyi kullanıcı deneyimi için websitesine reklam kabul etmiyor, tüm masrafları kendi karşılıyor.



‘’ Websitesiyle ilgilenmek bir bebekle ilgilenmekten farksız ‘’
Çocukluğundan beri birçok sektörden başarılı websiteleri kurduğunu söyleyen genç girişimci Cihan Turan aslında bir havayolu şirketinde 6 yıldır Kabin Memuru olarak görev yapıyor. Websitesi sahibi olmanın bir bebekle ilgilenmekten farksız olduğunu söyleyen Turan, Koronavirüs sitesini daha da geliştirmek ve ziyaretçilere daha kaliteli bir hizmet sunmak için geceleri bazen 2-3 saat bazense hiç uyumadığını ifade etti.

Siteye reklam kabul etmiyor , masrafları kendi ödüyor …
Sunucu, altyapı, yazılım gibi tüm giderleri tamamen kendi imkanlarıyla karşıladığını belirten Turan, '' Dünya Haritası, korona tablosu ve grafiklerdeki verilerin akışı, doğruluğu tamamıyla teyit edilmiş, bu konuda dünyanın önde gelen kurumlarından canlı olarak sağlanıyor. Kullanıcıların vaka sayısı ve benzeri tüm güncel verilere hızlı ve kesintisiz biçimde erişmeleri için siteye hiçbir reklam kabul etmiyorum. Çünkü reklamlar sitenin sayfa boyutu ve sorgu miktarını arttırıyor. Ayrıca kişinin istediği bilgiye ulaşmasını zorlaştırdığı için kullanıcı deneyimini olumsuz etkiliyor. Doğal olarak hiçbir ziyaretçi yavaş olan bir websitesini tekrar tercih etmez.'' diye konuştu.


“Siteye sosyal medya ve arama motorlarından yüz binlerce ziyaretçi geliyor”
Siteye olan ilgiden memnun olduğunu ifade eden Turan, '' Eğer bir proje üzerinde doğru şekilde ilerliyorsanız, siteye giren kullanıcılar yaşadıkları olumlu deneyimi çevresindekilerle paylaşarak websiteniz için referans oluyor. Ayrıca SEO adı verilen çalışmalarla da siteyi arama motorlarında hızlı bir şekilde yukarı tırmandırarak, organik şekilde gelen ziyaretçi sayısında aylık yüzbinlerce ziyaretçiye ulaştım '' dedi.

“Hedefinizin size gelmesini beklemeyin, hırs ve azimle siz onu almaya gidin”

Kendi gibi diğer genç girişimcilere iletmek istedikleriyle ilgili olarak '' Hayal kurmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyin, ancak hayalleriniz için çaba göstermeyi de ihmal etmeyin. Günümüzde artık üniversite diploması bir tercih sebebi olmaktan çıkmaya başladı. Belgeye değil, kendinize yatırım yapın. Öncelikle potansiyelinizi, hangi konularda yetenekli olduğunuzu keşfedin ve bunların üzerine gidin. Çevrenizde ''sen bu işi yapamazsın, beceremezsin'' diyenlere çok kulak asmayın. Eğer ruhunuzda gerçekten girişimcilik varsa zaten bu söylemler sizi yolunuzda daha da kararlı hale getirecektir. Hedefinizin hiçbir zaman size doğru gelmesini beklemeyin, hırs ve azimle koşar adım siz onu almaya gidin '' dedi.
Site Adresi : https://koronavirus.info.tr
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English