Son Dakika Haberler

Konyasporlu futbolcuların milli takım karneleri pekiyi

Eklenme Tarihi: 09.09.2021 - 22:14

Konyaspor kadrosunda yer alan milli futbolcular, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ndeki performanslarıyla dikkatleri üzerlerine çekti. Bazı futbolcular ortaya koydukları performansla ayakta alkışlanırken, bazı futbolcularsa forma şansı bulmakta zorluk yaşadı.

Konyasporlu futbolcuların milli takım karneleri pekiyi
2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde ülkelerinin milli takım kadrolarına davet edilen Konyasporlu futbolcular, ortaya koydukları performansla göz doldurdu. Yeşil-beyazlı oyunculardan bazıları ortaya koydukları mücadelelerden dolayı ayakta alkışlanırken, bazıları ise forma şansı bulmakta zorluk çekti. 

ABDÜLKERİM FORMA ŞANSI BULAMADI
Konyalı futbolcu Abdülkerim Bardakcı, A Milli Futbol takımımızda sakatlanarak kadrodan çıkarılan Umut Meraş’ın yerine kadroya dahil edilmişti. Bardakcı, G Grubu’nda oynanan Karadağ ve Hollanda maçlarında yedek beklerken, Cebelitarık karşılaşmasında ise kadroya alınmadı. Konyaspor’daki performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve transfer döneminin de gözde isimlerinden olan Abdülkerim Bardakcı, 3 maçlık süreçte hiç süre alamadı.

İBRAHİM SEHİC MAÇ KAÇIRMADI

Konyaspor’un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic, ülkesi Bosna-Hersek’in D Grubu’ndaki Fransa ve Kazakistan karşılaşmalarında forma giydi. Tecrübeli eldiven, çıktığı müsabakalarda kalesinde 3 gol görse de, ortaya koyduğu performansla göz doldurdu.

AMİR, FRANSA MAÇINDA FORMA GİYDİ 
Bosna-Hersek milli takımında forma giyen diğer bir Konyasporlu futbolcu Amir Hadziahmedovic ise, Fransa maçında 90 dakika sahada kalırken, Kazakistan maçında ise yedek bekledi. 

SKUBİC 2 MAÇ KAÇIRDI, 1’İNDE SONRADAN OYUNA GİRDİ
Konyaspor’un başarılı sağ beki Nejc Skubic, ülkesi Slovenya’nın H Grubu’ndaki Slovakya ve Malta maçlarında yedek bekledi. Tecrübeli futbolcu, son oynanan Hırvatistan maçında ise 65’inci dakikasında oyuna dahil oldu.

SOKOL CİKALLESHİ GOL ATTI, YEDEK KALDI
Sokol Cikalleshi, ülkesi Arnavutluk’un I Grubu’ndaki Polonya maçında 83 dakika sahada kaldı. Polonya karşısında gol sevinci de yaşayan Cikalleshi, Macaristan ve San Marino maçlarında forma şansı bulamadı.

ENDRİ ÇEKİÇİ, 2 MAÇTA OYNADI, 1’İNDE YEDEK BEKLEDİ
Arnavutluk milli takımında yer alan diğer bir Konyasporlu Endri Çekiçi ise, Polonya maçının 74’üncü dakikasında, Macaristan maçının ise 69’uncu dakikasında oyuna dahil oldu. Çekiçi, San Marino maçında ise yedek bekledi.

ZYMER BYTYQİ MAÇ KAÇIRMADI
Zymer Bytyqi, ülkesi Kosova’nın B Grubu’ndaki 3 maçında da forma şansı buldu. Başarılı kanat oyuncusu, Gürcistan maçının 68’inci dakikasında, Yunanistan maçının ise 46’ıncı dakikasında oyuna girdi. Bytyqi, son oynanan İspanya maçında ise 90 dakika sahada kaldı.
(Hasan Yıldırım)

Kaynak: