Konyaspor’da limit sıkıntısı

Eklenme Tarihi: 06.01.2021 - 00:30 , Son Güncellenme: 07.01.2021- 19:26

Futbolda ara transfer dönemi resmen başlarken, Konyaspor'da limit sıkıntısı yaşanıyor.

Konyaspor’da limit sıkıntısı
Konyaspor Konya'ya getirdiği Kosovalı kanat oyuncusu Zymer Bytyqi'yi sağlık kontrolünden geçirdi.

Oyuncu ile sözleşme imzalayan yeşil beyazlı ekibin, futbolcunun kulübünden beklenen resmi yazıdan dolayı transferi resmen açıklayamadığı öğrenildi.

Yeşil beyazlı scout ekibinin Bytyqi'yi uzun süredir takip ettiği ve olumlu rapor verdiği de öğrenildi. 24 yaşındaki kanat oyuncusu geçen sezon Norveç Ligi'nde 29 maçta 10 gol 12 asistlik performans sergiledi.

KONYASPOR EN AZ 4 NOKTA TRANSFER DÜŞÜNÜYOR
Konyaspor sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle yaşadığı kadro sıkıntısını, en az dört transfer daha yaparak aşmak istiyor. Kulübün, TFF'den 94.241.155 lira olarak açıklanan ve Yüzde 15 sapma payı ile birlikte 108.377.328 lira olan limitinin arttırılmasına yönelik talepte bulunduğu bildirildi

Bulgaristan Ligi ekiplerinden Lokomotiv Plovdiv'den Birsent Karagaren ve Ç. Rizespor'dan Diomande'nin gündemdeki isimler arasında olduğu iddia ediliyor. Karagaren için Hatayspor ve Akhisarspor'un da devrede olduğu öğrenildi.

Konyaspor yönetiminin sezon başında da gündeme gelen Jesse Sekidika için Galatasaray'a kiralama teklifinde bulunduğu belirtiliyor. Kısa ve orta vadede takıma katkı sağlayacak yerli genç oyuncuların transferi için girişimlerde de bulunan yönetimin, 1922 Konyaspor'dan Doğan Can Gölpek ve İsmail Güven'i de kadrosuna katacağı öğrenildi.

Takımdan gönderilmesi düşünülen oyuncuların da bir kaç güne kadar netlik kazanması bekleniyor.

Yeşil beyazlı ekipte, Edouk ve Hurtado'nun sözleşmelerinin feshi, Daci'nin ise başka bir kulübe kiralanması bekleniyor. Serkan Kırıntılı'nın menajeri ise, kendilerine gelen resmi bir teklif olmadığını açıkladı.

Mehmet Koç

Kaynak: