Son Dakika Haberler

Konyaspor’da genel kurul 12 Haziranda!

Eklenme Tarihi: 22.05.2019 - 16:18

Sezonu cumartesi günü kendi sahasında oynayacağı Akshisarspor karşılaşması ile tamamlayacak Atiker Konyaspor’da sezon sonunda yapılması planlanan Genel Kurul içinde düğmeye basıldı.

Konyaspor’da genel kurul 12 Haziranda!
8 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Genel Kurulda göreve gelen Hilmi Kuluk başkanlığındaki Yönetim Kurulu, Olağanüstü Genel Kurula giderek gücünü artırmak istiyor. 

Listede yapılacak değişikliklerle daha güçlü yönetim ile yola devam etmek istediği öğrenilen başkan Hilmi Kulluk, geçtiğimiz aylarda basın mensupları ile gerçekleştirdiği istişare toplantısında genel kurulu sezon sonunda gerçekleştirmek istediklerini kaydetmişti. 

Konyaspor Kulübünün birçok alanda kendisini yenilmesi adına tüzük tadilatının da yapılması planlanan Genel Kurulda mevcut başkan Hilmi Kulluk, çalışma arkadaşlarını seçerek güçlendireceği yönetim kurulu listesi ile güven tazelemek isteyecek. 

BAŞKAN HİLMİ KULLUK BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRDİ
Geçtiğimiz sezonu idari açıdan önemli hamleler yaparak ve büyük mesafe alarak geride bırakan Hilmi Kulluk başkanlığındaki Konyaspor yönetim kurulu , Konyastore konusu başta olmak üzere, sponsorluklar, tesisleşme, Konyaspor müzesi ve daha birçok konuda yenilikler yaptı. 
 
Konyaspor, sportif anlamda ise sezonun son haftasında oynayacağı Akhisarspor maçını kazanması durumunda ligi bitireceği sıra ve toplanan puanlar bazında tarihi başarılarına bir yenisini eklemiş olacak. Sezonu çok büyük bütçelerle ve özellikle ara transfer döneminde büyük transfer harcamaları yapan birçok kulübün önünde tamamlayacak Konyaspor, Akhisarspor karşısında galip gelmesi durumunda  46 puan ile muhtemelen 6 veya 7. sıranın sahibi olacak. 

PLANLANAN GENEL KURUL TARİHİ 12 HAZİRAN
Konyaspor kulüpe hasıplarından henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak, Genel Kurulun 12 Haziran 2019’da yapılmasının planlandığı bilgisine ulaşıldı. 

Son yapılan genel kurulun ardından delege sayısında da artış gerçekleştirilen Yeşil-beyazlılarda 550’nin üzerinde genel kurul üyesi bulunuyor.

Kaynak: