Konyaspor'da derin sessizlik

Eklenme Tarihi: 28.06.2021 - 19:06

Konyaspor’da transfer sessizliği sürüyor. Teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, iç transferde 3 isimle anlaşırken, dış transferde henüz bir isimle el sıkışmadı.

Konyaspor’da derin sessizlik
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da, transfer sessizliği devam ediyor. İç transferde 3 isimle anlaşan yeşil-beyazlılar, dış transferde ise transfer listesindeki oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor. 25 Milyon TL yani yaklaşık 2 Milyon 500 Bin Euro gibi bir harcama limiti bulunan Anadolu Kartalı, transferde hata yapmamak adına ince eleyip sık dokuyor.

İÇ TRANSFERDE 3 İSİMLE ANLAŞILDI
Konyaspor iç transferde kaleci Eray Birniçan ve sol bek Alper Uludağ ile yeniden anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar, yakın zamanda oyuncularla yeni sözleşme imzalayacak. Öte yandan pilot takım 1922 Konyaspor’da top koşturan sağ bek Ekrem Kayılıbal’ın da yeni sezon Konyaspor kadrosunda yer alacağı öğrenildi. Ekrem’in de yine birkaç gün içinde resmi imzayı atması bekleniyor.

DIŞ TRANSFERDE İNCE ELEYİP SIK DOKUNUYOR
Yaklaşık 2 Milyon 500 Bin Euro harcama limiti bulunan Konyaspor, bu rakamı en verimli şekilde değerlendirmeyi planlıyor. Nokta atışı transferler yapmayı hedefleyen yeşil-beyazlı yöneticiler, ilk olarak Süper Lig’e veda eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’dan Emrah Başsan’a teklif götürmüş, fakat oyuncuyla anlaşma sağlanamamıştı. Rotasını transfer listesinde yer alan Antalyasporlu Serdar Gürler’e çeviren Anadolu Kartalı, Akdeniz temsilcisiyle oyuncunun bonservisi konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Antalyaspor ile anlaşma sağlanması durumunda oyuncuyla da masaya oturulacak. 

YENİ SEZON FORMALARI, GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Konyaspor’da yeni sezon formaları, bu hafta görücüye çıkıyor.

Konyaspor, 2021-22 sezonunda giyeceği formaların kısa ön izlemesini yaklaşık 10 gün önce gerçekleştirmişti. Yeşil-beyazlı taraftarların da merakla beklediği yeni sezon ve 100. yıl formasının tanıtımı için sayılı günler kaldığı öğrenildi.

Başkan Fatih Özgökçen geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, formalarla ilgili olarak bu haftayı işaret ederek, “Gelişmeler yaşanabilir” ifadelerini kullanmıştı. Daha önce paylaşılan kısa ön izlemede, yeşil-beyazlı kulübün yeni sezonda giyeceği tarihi formada; Konyaspor’un kurulduğu ilk dönemlerde kullandığı logo ve 1981 yılında birleştiği Konya İdmanyurdu’nun logosu yer almıştı. Konyaspor’un mevcut logosundaki kartalın gövdesinde ise “100” rakamı dikkatlerden kaçmamıştı.
(Haber-Hasan Yıldırım)

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 3
  • 2
  • 1
  • 10
  • 0
  • 2
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”