Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konyalı esnaf ve sanatkârlar Karabacak’ın yanında

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Kurulu’nda başkanlığa aday olduğunu açıklayan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı (KONESOB) Muharrem Karabacak’a, Konyalı esnaf ve sanatkârlardan destek yağıyor. Konya’dan Karabacak için, “Yanındayız” mesajları veriliyor.

Konyalı esnaf ve sanatkârlar Karabacak’ın yanında
Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, Tantavi Kültür Merkezi’nde düzenlediği basın toplantısında,  “Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonumuzda bir yeniliğe ve dinamizme ihtiyaç olduğu apaçık ortadadır” sözleriyle, TESK adaylığını kamuoyuna duyurmuştu. Başkan Karabacak’ın adaylığını açıklamasının ardından Konya sanatkâr ve esnafından Karabacak’a, hayırlı olsun dilekleriyle birlikte destek mesajları geliyor.

“Derdimiz esnaf ve sanatkârımız”
Adaylığını açıklayarak amaç ve hedeflerini paylaşan Karabacak şu ifadeleri kullanmıştı: “Derdi olmayanın sevdası olmaz. Derdimiz esnaf ve sanatkârımız, sevdamız memleket.  Bu bilinçle çalıştık, bu bilinçle yol haritamızı oluşturduk. Esnaf ve sanatkârlar olarak bizler hayatın her alanında yer almaktayız. Elbette ki çözüm bekleyen sorunlarımız mevcut. Bu sorunları dertlenenler bilir, sevdası olanlar çözer. 2 milyonu aşkın esnaf ve sanatkârımızı, 3 bin odamızı, 82 birliğimizi ve 13 federasyonumuzu çatısı altında barındıran Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonumuzda bir yeniliğe ve dinamizme ihtiyaç olduğu apaçık ortadadır. Birliğimizin Genel Kurulunda, ‘Bugün burada alacağımız emanet bir Fatiha, bir başlangıca Bismillah olacak’ demiştik. Şimdide, yepyeni bir başlangıç için, sizlerin huzurunda, tüm Türkiye’ye ilan ediyorum; Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinin bir neferi olarak, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonumuzun Genel Başkanlığına Ekibimizle Birlikte neferler olarak aday olduğumuzu açıklıyorum” 

“Başkan Karabacak’ın arkasındayız”
Konya Tornacılar Kaynakçılar ve Oto Tamirciler Odası Başkanı Emin Baranok, Başkan Karabacak’ın adaylığı ile ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Tüm esnaf için öncelikle hayırlı olsun. Güvendiğimiz, onurlu, aile kültürünün, o aile ocağının liderliğini yapıp, ‘Ya Allah Bismillah diyerek bu yola koyulan Konyalı dostumuz Başkan Muharrem Karabacak’ın arkasındayız”  

“Muharrem Başkan bizim ağabeyimiz”
Karabacak için her zaman yanlarında olduklarını vurgulayarak bu süreçte de desteklerini esirgemeyeceklerini belirten Konya Bakkallar Bayiler ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Feridun Göner, şu ifadeleri kullandı: “Muharrem Başkan bizim ağabeyimiz, liderimiz. Yolu yolumuzdur. Allaha şükür her zaman arkasında olduk her türlü de olacağız” “Derdi olmayanın sevdası olmaz” 

Muharrem Karabacak’ın adaylığını açıklamasıyla birlikte her daim destekçisi olacaklarını ifade eden Konya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ahmet Şen, Karabacak’a hayırlı olsun dileklerini iletti. Şen, “Muharrem başkanın biri sözü vardır, ‘Derdi olmayanın sevdası olmaz’ der. Bizim hem derdimiz var hem sevdamız var. On numara bir zamanlama, çok güzel oldu inşallah var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı. 

“Sonuna kadar destekçisiyiz”
Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, TESK adaylığını açıklayan Başkan Muharrem Karabacak’ın destekçisi olduklarını dile getirdi. Karabacak’ı başkan olarak görmek istediklerini ifade eden Baranok sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz Muharrem Başkanımızın 4 yıllık başkanlığını yaptığı sürede odalarımıza verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederiz. Karabacak’ı, Allah nasip ederse tüm Türk esnafına hizmet eden bir başkan olarak görmek istiyoruz. Sonuna kadar destekçisiyiz ve yanındayız. Allah yar ve yardımcısı olsun” 

“Taşın altına elimizi koyacağız” 
Konya Mobilyacılar Odası Başkan Mehmet Günbaş Karabacak’ın destekçisi olduklarını ifade ederek şöyle konuştu, “Güzel ve hayırlı bir yola çıkan başkanımızın her zaman yanında ve destekçisiyiz. Konya olarak Ahilik ruhuyla, bir ve beraberlik anlayışıyla biz de başkanımıza desteklerimizi sunuyoruz. Ahilik ruhunu, bilincini Anadolu’dan tüm Türkiye’ye yaymak için biz de taşın altına elimizi koyacağız”  (Haber- Eylül Aşkın Akçay)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 4
  • 4
  • 8
  • 5
  • 3
  • 4
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English