Son Dakika Haberler

Konya Yurt Aramalarında Yeni Dönem

 

Üniversiteyi kazanan öğrenciler kayıt heyecanı ve sonrasında yurt bulma telaşı içerisine giriyor. Ne yazık ki kayıt süreci ve yurt bulma arasındaki tarihlerin çok kısıtlı olması öğrencilerin bu dönemlerde hızlı olmaya zorluyor.

Konya’da binlerce öğrenci üniversite eğitimi görüyor ve bunların büyük kısmı farklı şehirlerden gelerek eğitimlerini sürdürüyorlar. Doğal olarak büyük kısmı da eğitim ve öğretimleri devam ederken Konya öğrenci yurtları da ya da apart benzeri otellerde konaklıyorlar.
Öğrenciler kendilerine uygun yurt ya da apart bulma konusunda bu zamana kadar yaşadıkları zorlukları artık bir kenara bırakacak! Yurt incelemek için iller arası uzun seyahatlere artık gerek yok. Yurt olanakları nelerdir? Oda tipleri ve içerisinde yer alan eşyalar nasıldır? Kahvaltı yalnızca hafta içi mi var yoksa hafta sonu da veriliyor mu?

Bütün bu sorularınızın cevabını hızlı ve en doğru şekilde almanız için yapmanız gereken https://yurtburada.net/ web adresini ziyaret etmek.

Yurt ve Apart Araması Nasıl Yapılır?

Yurt tercihleri yaparken birçok öğrenci fiyat, yemekler, okula olan uzaklığı gibi şartları araştırıyor. Konya öğrenci apartları bu bölgede eğitim gören ve eğitim görecek birçok genç tarafından merak ediliyor.

Konya son derece büyük bir şehir ve il genelinde çok sayıda yurt ve apart mevcut. Öğrencilerin üniversite kayıtlarından sonra kısa süre içerisinde tüm yurtları araştırması ve bunları incelemesi mümkün olmuyor.

Birçok öğrenci okula yakın olan ve uygun fiyatlı olan yurtları tercih ediyor. Bu da son derece normal ancak bazı yurtlar hakkında internet ortamında yeterli bilgi yok.

Sizlerde eğer Konya’da eğitim görüyor ve güzel bir apart arıyorsanız yurtburada web adresini ziyaret ederek bölgedeki kaliteli yurtları ve apartları görebilirsiniz.


 

Konya Kız Apart ve Pansiyonları

Konya’da 2019 yılı itibariyle 100’ü aşan yurt hizmet veriyor. Bunlara apartlarda eklenince sayıları çok fazla oluyor ve takip edilmesi ya da tek tek araştırılması mümkün olmuyor. Üniversite tercihlerinin açıklanması kayıtların yapılması ve yurt bulunması süreci son derece sıkıntılı oluyor.
Ayrıca devam eden eğitim öğretim döneminde de öğrenciler yurtlarını değiştirmek isteyebiliyor. Eğer yurdunuzdan memnun değilseniz ve farklı bir yurda geçmek istiyorsanız gerekli araştırmaları yurtburada sitesinden kolaylıkla yapabilirsiniz.

Konya kız apartları hakkında merak edilenleri haritadan, açık adres ve tüm detayları da sitede görebilirsiniz. Sitede yer alan tüm bilgiler aktif olarak hizmet veren yurtlara aittir.

Yurtların kaç yılında açıldığı nasıl bir yönetim tarzı ile yönetildiği hangi kurumlar ile bağlantıları var %100 özel mi? Bu tarz merak edilenleri de sizlere aktarıyoruz.

Yurt ve apartlar hakkında merak edilenleri odaların kaç kişilik olduğu ve en önemlisi apartların ücretlerini de sizin için güncel tutuyoruz. Merak edilen detayları tek tek aktararak, öğrencilerin açıkta kalmaması ve bir yurt bularak yerleşmesini sağlıyoruz.

Tüm bunları yaparken son derece hassas ve hızlı bir şekilde güncellemeler yapıyoruz. Yurtların geçmiş dönemdeki yaşadığı sorunlar ve yurtlarda konaklayan öğrencilerin yaptığı önemli yorumları da sitede bulabilirsiniz.



Tamamen ücretsiz tarafsız olarak yüzlerde yurt incelemesi tek bir sitede yer alıyor. Tek odalı ya da birden fazla öğrencinin kaldığı apartlar Konya’da son derece moda fiyatlandırması da buna göre değişiklik gösteriyor.

KYK yurtlarında konaklamayan öğrencilerin büyük kısmı bu tarz apartlarda kalıyor. Apartların en büyük özelliği ise yurtlara nazaran daha serbest olmasıdır.

Erkek Apartlar Kaç Odalı Oluyor?

Konya erkek öğrenci apartları da tıpkı kız apartları gibi oldukça fazla tercih ediliyor. Konya’da 3-4 öğrencinin bir arada kaldığı apartlar son derece ideal ve tercih ediliyor. Bu tarz apartlar da en fazla tercih edilenler arasında yer alıyor.

Site üzerinden Konya’da hizmet veren apartları görebilir iletişim bilgilerini alarak onlarla iletişime geçebilirsiniz. Konya ve diğer şehirlerde dilediğiniz zaman yurt sorgulaması yapabilirsiniz.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 6
  • 0
  • 0
  • 1
  • 2
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English