Son Dakika Haberler

Konya Oto Çekici

 

Konya, Türkiye'nin yüzölçümü bakımından en büyük ili ve en kalabalık yedinci şehri. 31 ilçeden oluşur. Konya İl Nüfusu: 2.403.053'dür. (2018) Trafik plaka numarası 42'dir. 1875'te kurulan Konya Belediyesi, 1987'de çıkarılan 3399 sayılı yasa gereğince "büyükşehir" statüsüne kavuşmuş olup 1989'dan beri belediye hizmetleri bu statüye göre yürütülmektedir. 2014'te 6360 sayılı kanun ile büyükşehir belediyesinin sınırları il mülki sınırları oldu.

Ekonomik açıdan Türkiye'nin gelişmiş kentlerinden biri olan Konya doğal ve tarihsel zenginlikleriyle de önem taşır. Dünyanın en eski yerleşimlerinden biri olan Çatalhöyük, 2012 yılında UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınmıştır. Şehir Anadolu Selçukluları’nın ve Karamanoğulları’nın başkentliğini yapmıştır. Türkiye'nin en önemli sanayi kentlerindendir. Anadolu Kaplanları'ndandır. Şehrin futbol takımı İttifak Holding Konyaspor'dur.
Yöresel yemekleri ,Bamya Çorbası, Mevlana böreği, Etli ekmek, Yağ Somunu, Tiriti, Konya Pilavı, Sac arası ve Fırın kebabı dır. Konya’nın simgeleri arasında Mevlana Müzesi (Kubbe-i Hadrâ), çift başlı kartaldır (kaynak:wikipedia) . 2018 itibariyle Konya’da 2.205.609 kişi yaşamaktadır.
 
Yolyardim.com olarak Konya Bölgesi’nde ve mahallelerinde geniş hizmet ağımız ve uzman personelimizle hizmetlerimize devam ediyoruz. Üstelik Konya’da sadece oto çekici ve oto kurtarıcı hizmetinin dışında akü takviye ve lastik değişim hizmetlerimizden de faydalanabilirsiniz. Konya Bölgesi’nde aynı hizmetten faydalanabilirsiniz.

Konya Bölgesi’nde bozulan araçlarınız için ya da patlayan lastikleriniz için ekiplerimiz günün her saati size hizmet veriyor.  Ayrıca trafik kazası gibi durumlarda da çağrı merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Sizlere trafik çekicilerimizi ya da en yakın oto çekici aracımızı yönlendirmiş olacağız. Konya Oto Çekici hizmetimizden faydalanmak için günün her anında bize ulaşabilirsiniz.

Firma olarak  tüm Konya merkezinde Ahırlı İlçesi, Akören İlçesi, Beyşehir İlçesi, Bozkır İlçesi, Cihanbeyli İlçesi, Çeltik İlçesi, Çumra İlçesi, Derbent İlçesi, Doğanhisar İlçesi, Ereğli İlçesi, Emirgazi İlçesi, Hadim İlçesi, Hüyük İlçesi, Ilgın ilçesi, Kadınhanı İlçesi, Karapınar İlçesi, Karatay İlçesi, Kulu İlçesi, Meram İlçesi, Sarayönü İlçesi, Selçuklu İlçesi, Seydişehir İlçesi, Taşkent İlçesi, Tuzlukçu İlçesi, Yalıhüyük İlçesi, Yunak İlçesi ve köylerinde 7/24 hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.
 

Konya Oto Kurtarıcı

Yol Yardım olarak Konya Bölgesi’nde konuşlanmış 423 çekicimizle gece gündüz çalışıyoruz. Çözüm ortağı firmalarımız ile Konya Bölgesi’nde iş ya da tatil için de Konya’ya seyahat eden misafirlerin ya da burada yaşayan halkın Konya Bölgesi’nde konakladıkları otelde ya da kiralamış oldukları araçlarla ilgili de yaşamış oldukları sorunların çözümü için 7/24 destek sunuyoruz.     

Konya Bölgesi’nin her yerinden  tek numara ile ayrıcalıklı ve ekonomik hizmet almanın rahatını yaşayın. Konya Oto Kurtarıcı Hizmetleri için 0850 532 9552 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Konya Bölgesi yol yardım hizmeti almak için yol yardım asistan paketlerinden birini de satın alabilirsiniz. 1 yıl boyunca aracınızla başınıza gelebilecek her türlü sorunda sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bunun için websitemizi ziyaret edebilir ya da çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.

Türkiye’nin farklı illerinden Konya’ya seyahat eden misafirlerimizi her zaman bekliyoruz. Konya merkez ve civarında seyahatlerinizin keyifli bir şekilde bitmesini temenni ederiz.
Türkiye’nin her yerinde uzun yıllardan beri yol yardım, oto çekici, oto kurtarıcı ve lastik değişim hizmeti konularında müşterilerine kesintisiz hizmet sunuyoruz. Firmamız yine sizlere Konya Bölgesi yol yardım hizmeti almanın konforunu sunuyor.

Konya Yol Yardım

Tecrübeli ve uzman yol yardım ekipleriyle taleplerinize çok kısa süre içerisinde yanıt veriyoruz. Konya merkez, mahalle ve köylerinde aracınızla ilgili tüm ihtiyaçlarınıza tek merkezden yanıt vererek çözüm üretiyoruz. Sizde 0850 532 9552 numaralı çağrı merkezimizi arayarak ayrıcalıklı, hızlı ve ekonomik Konya yol yardım hizmeti almanın rahatlığını yaşayın.

Konya’dan şehir merkezine ya da şehir dışına seyahatlerinizde güzergah farketmeksizin sizlere hizmet sunuyoruz. Konumunuza bağlı olarak sizlere en yakın yol yardım müdahale aracımızı dakikalar içerisinde yanınıza gönderiyoruz.

Son yıllarda İç Anadolu’nun  gelişen ve büyüyen tarım ve turizm şehirlerinden biri olan Konya’ya aracınızla başınıza gelebilecek herhangi bir arıza ya da kaza durumunda sizlere destek vermek için tüm ekiplerimizi olay yerine sevk ediyoruz.

Üstelik ekiplerimizin olay yerine en kısa sürede intikal etmeleri için mobil destek araçlarımızı ve personellerimizi Konya’nın farklı noktalarına eşit olarak yerleştirerek sizlere daha hızlı hizmet götürüyoruz.
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English