Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük: 23 Nisan kutlu olsun

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Büyük: 23 Nisan kutlu olsun
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milli iradenin temsil edildiği yer olan Gazi Meclisimiz TBMM’nin açılışının 101. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gurur ve mutluluk içerisinde idrak ediyoruz.

Vatanımız üzerindeki kirli ve karanlık emellerini işgal ve yıkımlarla hayata geçirmek isteyen emperyal güçlere ve onların maşalarına karşı verilen ‘Milli Mücadele’nin komuta merkezi TBMM, bu direnişi zaferle neticelendirmiş; tarihin en şanlı destanlarından birini yazmıştır.

Bu kutlu zaferin sonucunda da ilk gününden bu yana dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların umudu olan Türkiye Cumhuriyeti devletimiz kurulmuştur. Bu sebeple 23 Nisan 1920, sadece Türk tarihi için değil tüm dünya için büyük bir önemi ifade etmektedir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bu anlamı günü geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza “bayram” olarak armağan etmiş, istiklal ve istikbal uğruna verilen kutlu mücadelenin nesilden nesle aktarılması suretiyle unutulmamasına da büyük bir katkı sunmuştur.

 Bilindiği üzere bir yılı aşkın bir süredir mücadele ettiğimiz salgın süreci sebebiyle geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu 23 Nisan’da da gönlümüzün istediği gibi çocuklarımızla kucaklaşamıyor, bir bayram havasında şenliklerimizi yerine getiremiyoruz.

Bu konuda her ne kadar içimizde bir burukluk olsa da çocuklarımızın evlerinde anne, baba ve kardeşleriyle birlikte 23 Nisan’ı büyük bir heyecan ve mutluluk içerisinde yaşayacaklarına inanıyorum. Zira bu anlamlı günü yüreğimizde hissetmeye ve yaşamaya engel olacak hiçbir husus söz konusu değildir.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde ülkemizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine emin adımlarla taşıyacak çocuklarımız başta olmak üzere, tüm milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyor, millet olarak sağlık ve huzur dolu nice bayramlara kavuşmayı temenni ediyorum."

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 3
  • 2
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English