Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nden KSO’ya ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırlayan KSO Başkanı Memiş Kütükcü, Konya’nın yeni yatırımlar konusunda iştahlı bir dönemde olduğunu, bunun orta ve uzun vadede tam manasıyla bir sanayi şehri olmayı da beraberinde getireceğini söyledi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nden KSO’ya ziyaret
Konya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu, Genel Sekreteri Rasim Atalay, Başkan Yardımcıları Erhan Dargeçit, Yaşar Toy, Emrullah Nergiz, Halid Şen, Yönetim Kurulu Üyeleri Muhammed Gümüş, Mevlüt Boyalı ve Mustafa Uğurlu; Konya Sanayi Odası (KSO) ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükçü’ye nezaket ziyaretinde bulundu. 

Ziyarette konuşan KGC Başkanvekili Lokman Koyuncuoğlu, Konya basını olarak bu dönemde hemen her basın kuruluşunu temsilen bulunan isimlerle birlikte uyumlu bir yönetim oluşturduklarını söyledi. Özellikle son yıllarda sanayi anlamında şehrin atağa kalktığını gördüklerini, rakamlarla da doğrulanan bu durumu büyük bir mutlulukla karşıladıklarını dile getiren Lokman Koyuncuoğlu, “Konya’nın artık kabuğunu kırdığına, özellikle sanayi alanında kendini ispat ederek ileriye doğru kendinden emin adımlarla ilerlediğini görüyoruz. Her zaman olduğu gibi bu gelişim sürecinde de Konya sanayimizin arkasındayız. Şehrimizin daha çok kazanım elde etmesi noktasında üzerimize düşeni yapmak noktasında hemfikiriz. Konya basını olarak Konya’nın önemli bir paydaşıyız. Bunun da bu şekilde görülmesi ve bilinmesini isteriz. Konya’nın kazanımları noktasında önemli bir paydaş olan Konya basınımızın desteklenmesi konusunda sizlerin de ilgisini bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Memiş Kütükçü de, Konya medyasının kucaklaşması ve kenetlenmesinin KSO olarak arzu ettikleri bir durum olduğunu ve bunun sağlanmasından duydukları mutluluğu dile getirdi. Yerel basınının varlığı ve güçlü olması noktasında aynı kanaatte olduklarını dile getiren KSO Başkanı Kütükçü, bu noktada şehrin faydası temelli bir çalışmayı tüm paydaşlarla birlikte planlamaya hazır olduklarını söyledi. 

‘TÜRKİYE 3.’SÜYÜZ, 2. OLMAYA ADAYIZ’
Türkiye’deki organize sanayi bölgeleri içerisinde Konya’nın fiziki büyüklük anlamında 3. sırada yer aldığını ve yeni genişleme alanları ile birlikte 2. sıraya yükseleceğini söyleyen Başkan Kütükçü, “Türkiye, genel anlamda organize sanayi konusunda güzel bir model ortaya koydu. Hatta, organize sanayi bölgesine ilişkin altyapımız başkaca ülkelerin de dikkatini çekti. Konya ise Türkiye ortalamasının üzerindeki ihracat başarısını altyapı ve sanayileşme oranıyla da sürdürüyor. Sanayicimiz kendini güzel organize ediyor. Şu an 6. kısım genişleme alanıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Tahsis edilen yerlerde verilen süre içerisinde yatırımlar yapılıp üretime geçiliyor. Bu da şehrimizin yatırım konusunda ne kadar iştahlı olduğunu gösteriyor. Bu iştah devam ederken yatırım alanlarımızı hızlı bir şekilde hizmete sunmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. Ziyaret günün anısına verilen hediyeler ve hatıra fotoğrafı ile son buldu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 0
  • 7
  • 6
  • 0
  • 3
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English