Son Dakika Haberler

Konya Engellilergücü Spor Kulübü, sponsor desteği bekliyor

Eklenme Tarihi: 07.11.2019 - 11:15 , Son Güncellenme: 07.11.2019- 11:24

Ampute Futbolda ilimizi Süper Lig’de temsil eden Konya Engellilergücü Spor Kulübü, sezona maddi sıkıntılarla başladı. Yeni Konya gazetesini ziyaret eden Kulüp Başkanı İzzet Soydabircan, sponsorluk için gitmedikleri yer bırakmadıklarını belirtirken, şehrin duyarsızlığına son derece üzüldüklerini söyledi.

Konya Engellilergücü Spor Kulübü, sponsor desteği bekliyor
Ampute Futbolda 1 yıl aradan sonra türlü imkânsızlıklar ve zor koşullara rağmen tekrar Süper Lig’e çıkmayı başaran Konya Engellilergücü Spor Kulübü, yine aynı sancılarla sezona başladı.

SPONSORSUZ BU İŞ YÜRÜMEZ
Yeni Konya gazetesini ziyaret eden Kulüp Başkanı İzzet Soydabircan ve Takım Antrenörü Gazi Fahri Ardıç, Süper Lig’de kalıcı olabilme adına desteğe ihtiyaçları olduğunu vurguladılar.

Başkan Soydabircan, ligde mücadele veren takımların büyük çoğunluğunun kurum takımı olduğunu ifade ederken, Konya’da sponsor desteği almak için bir çok ziyaret gerçekleştirdiklerini ancak eli boş döndüklerini söyledi.

KASAMIZ TAM TAKIR DESTEK BEKLİYORUZ
 “Kasamız tam takır” diyen İzzet Soydabircan, gitmedikleri kurum, kuruluş iş adamı kalmadığını belirterek, “Hepsinden destek istedik ancak Konya’dan tık yok. Göğüs, sırt ve kol reklamımız boşta. Tesisimize geçtiğimizde de afiş reklamları almalıyız. 14 sporcuyla sözleşme yaptık. Bunlar için büyük meblağlara gerek yok. İttifak Holding Konyaspor’un bir ya da iki deplasman masrafı olsa bu iş görülür. Ayrıca her hafta TRT 3 Engelsiz Spor programında Pazar günü bir maçı canlı veriyor, ondan sonra Perşembe ve Cumartesi günleri 25 dakika da golleri ve röportajları veriyor. Dolayısıyla reklam veren firma kendi reklamını da görmüş olacak” şeklinde konuştu.

GELECEK VADEDEN OYUNCULARIMIZ ÇOK
Başkan Soydabircan, kadrolarında önemli isimleri barındırdıklarının da altını çizerek, şunları söyledi: “Milli takım kadrosuna Emre Sümen, Mahir Ateş ve Abdullah Ilgaz çağrıldı ancak turnuvalara katılamadılar. Üçü de BESYO öğrencisi ve gelecek vadediyorlar. Adem Kaya  ve Richard Ekwam da geçen yıl Süper Lige çıktığımızda sporcularımızdı. Lig bittikten sonra anlaşmalarımızda boş mukaveleye hiçbir bedel ödemeden imza attılar. Ganalı oyuncu Türkiye’ye ve Konya’ya çok iyi uyum sağladı. Hatta bir Konyalı gibi. Bugün hangi takıma giderse gitsin orada da orta sahanın dinamosu olacaktır.”

“UYUM SORUNUNU KISA SÜREDE ÇÖZECEĞİZ”
Konya Engellilergücü Spor Kulübü Antrenörü Gazi Fahri Ardıç ise takımda uyum sorununu çözdükleri taktirde başarılı sonuçlara imza atacaklarını belirtti. Futbolcuların her şeyiyle ilgilendiklerini de ifade eden Ardıç, “8 kez şampiyon olan takımın hocası dedi ki ‘İyisiniz ancak organize olmamışsınız”. Gana’dan getirdiğimiz iki sporcumuz var. İshak’ı yetiştireceğiz, çok iyi bir sporcu ama tek sıkıntımız takıma uyum sağlayamaması. Orada lig olmadığı için kendini yetiştirememişler. Bir çok oyuncunun transferi yetişmedi. Uyum sağlasınlar, takım oyunu oynarlarsa yenemeyeceğimiz rakip yok. Kaleci olarak hedefimize ulaştık ancak oyuncu olarak eksiklerimiz var. Çok da bulamıyoruz. Konya’nın ilçelerinde, köylerinde çocukları toplayıp bir proje başlattık, başarılı olamadık. Okullardaki engelli çocukları ampute futbol oynayabilecekleri takımımıza davet ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“PAZAR GÜNÜ ŞİŞLİ MAÇINA BEKLİYORUZ”
Ligin 2. Haftasında Pazar günü saat 12.00’de Selçuklu Belediyesi Sentetik Saha’da Şişli Yeditepe’yi ağırlayacaklarını belirten Ardıç, Konyalı sporseverlere çağrıda bulunurken, futbolcuların tribünlerden büyük güç alacağını vurguladı. 

 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”