Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konya'da kazada hayatını kaybedenlerin yakınları yolu kapatarak yardım istedi

Kulu'da meydana gelen ölümlü kaza sonrasında hayatını kaybeden kamyon sürücüsü 56 yaşındaki Fevzi Ünal’ın yakınları ve komşuları kazanın olduğu alana gelerek kısa süreliğine yol kapatma eylemi gerçekleştirdi. Yakınları üzüntülerini dile getirerek, yetkililerden yardım istedi.

Konya’da kazada hayatını kaybedenlerin yakınları yolu kapatarak yardım istedi
Karacadağ Mahallesinde hayatını kaybeden Ünal'ın yakınları trafik kazalarının meydana geldiği virajda önlem alınmadığı gerekçesiyle, kum ocaklarından malzeme çeken kamyon ve tır’ları durdurarak sürücülere yavaş gitmeleri için tepki gösterdiler. 

İlçe' ye bağlı Karacadağ Mahallesi çıkışında yol can kaybı yaşanan kazaların olduğu keskin viraj’da dün sabah saatlerinde kamyonla tırın çarpışması sonucu bir kişi hayatını kaybetmişti. Yolun virajlı olduğunu ve sürekli kaza meydana geldiğini söyleyen Karacadağ Mahalle Muhtarı Osman Akyüz, yetkililerden yardım beklediklerini belirtti. 

Muhtar Akyüz burada gazetecilere yaptığı açıklamada: " Malesef bugün elim bir kaza sonucu kendiside rahmetlik benim asker arkadaşım olan 53 yaşında Fevzi Ünal arkadaşımızı kaybettik. Bu yolda geçen 2/3 yıllık zaman zarfında 4/5 tane ölümlü kazaya sebebiyet verdi. 2019 4. ayı itibariyle Karayolları Bölge Müdürlüğüne dilekçemi yazdım. Bana gelen cevap hayvan geçişleri ile ilgili trafik levhaları takıldı falan. Burayla ilgili ilerde plan ve bütve dahilinde kontrol edilecek diye söylendi. Tabi ölen genç bir kardeşimizdi. 2/3 senede 4/5 kişinin ölümü ile sonuçlandı. Burası ölüm virajı resmen ölüm virajı. Halbuki de çok basit yapılabilir. Sonuçta yolda kılçık yapılacaksa yerde bizim meramız. Karayolları için birşey değil. Güç değil. İnşallah yetkililere haber verdik. Sabah Belediye Başkanımızla konuştum. Karayolları Bölge Müdürlüğüne dilekçemizi verdik. En son Kaymakam Bey ile bu konuyu görüşeceğim. Kendisinin çok duyarlı olduğunu biliyoruz. Kesinlikle bu konuda herşey yapacağına inanıyoruz. Gençlerimizin işte içlerindeki acısı. Gelip sesimizi duyuralım. Yolu kapatmak veya karayollarına muhalefet etmek gibi bir niyetleri yoktu. Sadece içlerindeki acısıyla hepside ölenin yakınları bu konu ile ilgili geldiler. Bizde geldik gençler duyarlı davrandı ve olayı noktaladık. İnşallah en kısa sürece bu yol yapılır. Bu ölümler sonuç bulur. Herkesin beklentisi bu yönde. Bir de burası bir grup yolu. 7/8 mahallenin kullandığı bir yol. Yani bir an önce ivedilikle yapılması gerekiyor. Hepinize saygılarımı sunuyorum. "dedi. 

Kısa sürede olay yerine gelen Jandarma ekipleri eylemi ikaz ederek, yatıştırdı. Kalabalık daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 12
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 4
  • 3
  • 6
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English